Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » «Фармаку» заборонили випускати мазь «Хондрасіл»
 
16-10-2010, 01:31  Медицина

«Фармаку» заборонили випускати мазь «Хондрасіл»

 
Київський апеляційний господарський суд став на бік фармкомпанії Stada і заборонив «Фармаку» використовувати товарний знак «Хондрасіл»

«Фармаку» заборонили випускати мазь «Хондрасіл»


Відповідне рішення Київський апеляційний господарський суд прийняв 4 жовтня, залишивши таким обозом у силі рішення Господарського суду міста Києва від 1 червня 2010


З позовом до Київського господарського суду звернулася компанія ВАТ Нижфарм (входить до складу міжнародної компанії Stada), яка виробляє лікарський препарат «Хондроксид».

Причиною суперечки стало використання ВАТ "Фармак" назви лікарського засобу «Хондрасіл», яке схоже з назвою мазі «Хондроксид», яку виробляє ВАТ Нижфарм.
«Фармак» почав робити «Хондрасіл» у лютому поточного року.


Згідно з рішенням суду, «Фармаку» забороняється використовувати назву «Хондрасіл» в процесі виробництва і реалізації продукції, а також у своїй рекламі. Компанія зобов'язується вилучити з комерційного обігу позначене лікарський засіб. Також визнається недійсним свідоцтво України на знак «Chondrasil; ХОНДРАСІЛ».
За матеріалами delo.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!