Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Народні методи боротьби з нежиттю
 
22-10-2010, 01:20  Медицина

Народні методи боротьби з нежиттю

 
Нежить - неприємне і таке, що доставляє масу незручностей захворювання: утруднене дихання, нескінченні носові хустки та серветки. Як же боротися з цією напастю, не вдаючись до лікарських методів?

0



Одним з ефективних способів боротьби з нежиттю є промивання носа. Для цього слід приготувати спеціальний розчин, у склянці води розчиняють пів чайної ложки соди. Одну ніздрю занурюють у воду, другу затискають пальцем і пропускають воду через вільну. Втягнувши воду і відчувши, що вона пройшла в горло, затискають цю ніздрю і випускають воду через другу. Таку процедуру слід проводити 3-5 разів на день.

Також, при нежиті дуже ефективний мед, враховуючи його протимікробну і протизапальну дію. По невеликому шматочку зацукрованого меду поміщають в ніздрі. Після цього рекомендується годину полежати. Поступово мед починає танути і стікати по слизовій до глотки і гортані, де і всмоктується. Це викликає неприємне відчуття. Процедуру повторюють двічі на день.

Крім того, при нежиті допомагає масаж. Масаж проводиться вказівними пальцями з обох сторін носа від основи ніздрів по напряму вгору, уздовж перенісся.


И все же. Угроза от вируса свиного гриппа, на мой взгляд преувеличена. Однако, тяжелые заболевания действительно были. И тогда нередко, и тамифлю, и другие лекарства, и дыхательные аппараты оказывались бесполезны. Причины большого количества тяжелых исходов не столько в вирусе гриппа H1N1 или H5N1 и т.д., сколько неверное представление о методах противостояния вирусу, где слишком часто, страх, паника, коммерческие и др. интересы, берут вверх над наукой и здравым смыслом. Что касается опасностей - то они действительно имеют место. Но, они не решаются, ни вакцинацией, ни препаратами, как говорят, для усиления иммунитета, а скорее создаются! О гриппе http://pravomed.dn.ua/category/books

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!