Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі перевищено граничний рівень захворюваності на застуду та грип
 
11-12-2010, 00:45  Медицина

У Житомирі перевищено граничний рівень захворюваності на застуду та грип

 
У Житомирі пороговий рівень захворюваності на грип та застуду збільшився на 11%.

0



Про це повідомила заступник головного санітарного лікаря м. Житомира Галина Шарапа.

«Зараз йде 49-й тиждень моніторингу захворюваності на грип та гострі респіраторно-вірусні інфекції. Граничний рівень для цього тижня перевищено на 11%. Це невелике перевищення. Більш того, зареєстровано лише 15 випадків грипу, за такий же період минулого року було більше 700 випадків », - сказав Галина Шарапа.

За інформацією заступник головлікаря СЕС, рішенням міської надзвичайної протиепідеміологічної комісії в Житомирі введені обмежувальні заходи в лікувальних, аптечних установах - посилений режим дезінфекції, введено масковий режим. Школам, лікарням і дитячим садкам настійно рекомендується частіше провітрювати приміщення і посилити контроль С-вітамінізації.

«На сьогоднішній день у зв'язку із збільшенням захворюваності школярів на грип і застуду в Житомирі закрита лише одна школа - міський колегіум № 34, - сказав Шарапа. - Школи закривають, якщо в класах відсутні понад 30% дітей, і таких класів 25% ».

У разі перевищення захворюваності в інших загальноосвітніх закладах міста будуть внесені пропозиції про їх закриття, - резюмувала Галина Шарапа.

Карантин у дитячих садках вводиться, якщо захворюють більше 50% дітей.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!