Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Епідемія грипу почалася в шести областях України
 
11-12-2010, 23:59  Медицина

Епідемія грипу почалася в шести областях України

 
Станом на 9 грудня, на більшості територій показники захворюваності перебувають нижче епідемічних порогів. Про це заявив головний державний санітарний лікар України Сергій Риженко

'Епідемія



Як повідомили «Коментарям» у прес-службі МОЗ, перевищення епідемічного порогу спостерігається у шести областях (Волинська, Дніпропетровська, Луганська, Полтавська, Сумська, Чернігівська) і в 172 районах та містах.

Незначне перевищення епідемічного порогу відзначається на 142 адміністративних територіях. Так, в АР Крим цей показник - на рівні 4%, в Донецькій, Кіровоградській, Луганській та Чернівецькій областях - на 9%, у Житомирській - на 14%, у Сумській - на 16%, у Запорізькій - на 7%, у Львівській - на 10%, у Полтавській області на 26%.

В окремих районах дев'яти областей спостерігається значне перевищення епідпорогу більше ніж на 50%. Наприклад, в АР Крим - в Армянську, у Вінницькій області - у Ладижині, у Запорізькій - у Гуляйпільському районі (80%), у Карлівському районі Полтавської області - на 64,90%, у Решетилівському - на 59,54%, в Кобеляцькому - на 59,28%. Разом з тим суттєво підвищено епідпоріг у Міловському районі Луганської області.

На всіх зазначених територіях введено протигрипозний режим.

Нагадаємо, за станом на 7 грудня показники захворюваності на грип в більшості районів Україні перебували нижче епідемічних порогів. Всього 1% українців захворіли на грип

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!