Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Через негоду в Житомирській області порушено роботу поштової служби!!!
 
4-01-2010, 14:51  Суспільство / Випадки / Господарство / Погода

Через негоду в Житомирській області порушено роботу поштової служби!!!

 
У результаті складних погодних умов (ожеледь на автошляхах, налипання мокрого снігу) вчасно не здійснений обмін з 134 населеними пунктами в Житомирській області, а також Вінницькій і Чернігівській.

Про це повідомило Міністерство транспорту і зв'язку України. Відправлення пошти планується здійснити сьогодні, 4 січня.
'Через

Станом на 6:00 4 січня через відсутність електроенергії не працюють 14 сільських АТС (для порівняння: станом на 18:00 3 січня через відключення енергопостачання не працювало 32 АТС ВАТ Укртелеком).

Також у прес-службі Мінтрансу повідомили, що над забезпеченням проїзду по автодорогах України в зимовий період працюють 1810 шляховиків та 789 механізмів.

Автодороги місцевого значення у всіх областях (крім Миколаївської, Одеської, Дніпропетровської і Харківської областей) - засніжені, у Вінницькій, Кіровоградській, Запорізькій, Херсонській та Луганській областях - місцями ожеледиця. Проїзд забезпечений.
'Через

У ніч з 3 на 4 січня в Одеській, Київській та західних областях місцями іде невеликий сніг, в АР Крим - мокрий сніг, на решті території без опадів. Холодна погода у північних та східних областях -14 – -20 ºС. Середня температура повітря в інших областях коливається від -7 ºС до -10 ºС, в АР Крим +3 – -6 ºС.

На перевальних ділянках доріг у Карпатському регіоні йде невеликий сніг. В АР Крим на Ангарському перевалі (дорога Сімферополь - Ялта) йде мокрий сніг. На Грушевському перевалі (автодорога Грушівка - Судак) без опадів. Проїзд забезпечений.

На дорозі М-05 Київ - Одеса в Київській та Одеській областях місцями невеликий сніг. Покриття в Київській та Черкаській областях - місцями засніжений. Проїзд забезпечений.
'Через

Покриття автомобільних доріг державного значення в Житомирській, Сумській, Полтавській, Вінницькій, східних і південних областях сухе. На дорогах державного значення у Чернігівській, Київській, Черкаській та Хмельницькій областях покриття місцями засніжене, в Херсонській області - місцями ожеледиця.

Нагадаємо, вчора, 3 січня, Укравтодор повідомив, що проїзд на дорогах України забезпечений. Також вчора повідомлялося, що через негоду з 6:00 2 січня до 6:00 3 січня з затримкою прибули 50 потягів, а в Київській та Черкаській областях було знеструмлено 25 населених пунктів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!