Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Для жіночого здоров'я необхідні 7 вітамінів
 
19-03-2011, 22:09  Медицина

Для жіночого здоров'я необхідні 7 вітамінів

 
Здорова і сяюча шкіра - не завжди результат генетики і молодості. Багато жінок вже знають, що цього можна домогтися, по-справжньому попрацювавши над собою. Знайти хороші засоби по догляду, а також включити в щоденний раціон вітаміни, доступні для більшості з нас, які надають шкірі благотворний вплив.

0



Ці вітаміни можна окремо придбати в аптеках, можна знайти і БІОКОМПЛЕКСИ, де всі ці вітаміни з'єднані в одній таблетці. Багато хто віддає перевагу отримувати ці корисні речовини з натуральних продуктів харчування, оскільки синтетичні вітаміни можуть якраз протилежним чином позначитися на шкірі у вигляді алергічних реакцій.

Вітамін К. Цей вітамін часто додається в лікувальні мазі. Є він і в кремах для шкіри обличчя. Допомагає вітамін К і проти будь-яких синцях на шкірі. Вітамін К міститься в капусті, шпинаті, крес-салаті, в більшості зелені. Правда, вітамін К, який приймається внутрішньо, не доходить до всіх шарів шкіри, найоптимальніший спосіб для вашої шкіри його отримати - маски і креми з його змістом.

Вітамін Е. На день потрібно вживати, принаймні, 400 мг вітаміну Е, щоб зменшити ознаки старіння, причиною яких є сонце. Старіння шкіри провокують також забруднення та вплив навколишнього середовища. Вітамін Е також допомагає в захисті нашої шкіри. Але концентрація вітаміну Е повинна бути, дійсно, істотною, щоб зупинити старіння. Тому вибираємо не тільки засоби по догляду з вітаміном Е, але щодня включаємо в раціон мигдаль, авокадо, арахісове масло, шпинат, солодку картоплю.

Вітамін D.
Всі знають, що, вітамін D наш організм виробляє за участю сонця. Однак, сонячні промені несприятливо впливають на шкіру, провокуючи старіння, а також різні захворювання шкіри, включаючи рак, повідомляє realt.ua. Тому нам потрібен баланс: з одного боку - захист від сонця, з іншого - достатню кількість вітаміну D, тому що він не тільки бере участь у будові кісток і тканин, він захищає шкіру від раку.

Вітамін С. Ще один вітамін, що бореться з раком шкіри і захищає від шкідливого впливу сонця. Ваш сонцезахисний засіб повинен містити вітамін С. Косметичні засоби з вітаміном С допомагають також для більш швидкого загоєння шкіри від сонячних опіків. Крім вмісту вітаміну С в кремах, потрібно поповнювати його запаси у вигляді свіжих цитрусових, броколі, перцю, папайї, манго, молодої картоплі.

Вітамін А. Жінки, яким не вистачає вітаміну А, як правило, мають суху і шкіру що лущиться. Вітамін А допомагає контролювати акне, дає полегшення від псоріазу, зменшує зморшки.

Бета-каротин. Якщо цей вітамін накопичується в шкірі, то стає потужним захисником від засмаги. А в поєднанні з вітаміном Е допомагає бути шкірі не такою чутливою до сонячного світла. Скільки потрібно такого вітаміну в день? Якщо розглядати в кількості з'їденої морквини, то щоденна норма - півсклянки вареної моркви. Тоді можна розраховувати на хороший захист. А для різноманітності моркву можна замінювати кавуном, капустою броколі, солодкою картоплею, папайєю і помідорами.

Біотин. Це найголовніша основа для клітин шкіри. Біотин часто входить до складу вітамінних комплексів вітаміну В. Якщо біотину не вистачає, то шкіра лущиться, з'являється свербіння. Випадання волосся також може бути спровоковано недоліком біотину. Рис, банани, яйця і вівсянка - джерела біотину. Багатьом жінкам лікарі прописують добавки, що містять біотин та інші вітаміни групи В. Запитайте при нагоді свого лікаря, можливо і вам не зашкодить прийом таких вітамінів.

За матеріалами mignews.com.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!