Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Родимки на тілі. Звідки беруться? Добре це чи погано?
 
23-04-2011, 08:21  Медицина

Родимки на тілі. Звідки беруться? Добре це чи погано?

 
Дана стаття буде цікава як простим допитливим людям, так і фахівцям в області східної медицини і масажу.

Родимки на тілі. Звідки беруться? Добре це чи погано?



У багатьох людей на тілі є родимки. Ми звикли з цим явищем, і мало хто задає собі питання: А яка ж причина появи родимок. Добре це чи погано?
Існує маса здогадок на цю тему. Є також "наукові дослідження" про родимки.
Пробігся швидким поглядом по пошуковикам і зрозумів, що ця тема абсолютно не розкрита. Оман величезна кількість.
Наведу вам пару прикладів ідіотизму на тему родимок:

Ідіотизм № 1

До речі, ви помітили як часто у ЗМІ вимовляють "Британські вчені відкрили ......". Думаю, що незабаром може з'явиться нова лайлива фраза для брехунів і просто ідіотів - "Ну ти і британський вчений". У темі родимок Британські вчені теж відзначилися. Ось що вони пишуть: "дослідження, в яких взяли участь 1800 близнюків, показали, що чим більше в людини родимок, тим більша ймовірність того, що її ДНК володіє особливими механізмами захисту від старіння. Вони« працюють »завдяки тому, що існує взаємозв'язок між кількістю родимок і довжиною теломерів - кінцевих ділянок генів, які як раз і є індикаторами старіння серця. "

Ідіотизм № 2

"У народі кажуть: якщо у людини на тілі багато родимок, вона буде щасливою."

У першому випадку має місце бути "горе від розуму", у другому випадку, людям хочеться видати бажане за дійсне.

А тепер давайте розбиратися, що ж насправді відбувається.

Ви напевно помітили, що у когось родимок дуже мало, а у когось їх багато. Найчастіше багато родимок у людей зі світлою шкірою. В цілому це пов'язано зі зниженим вмістом меланіну у шкірі. Також, однією з особливістю людей з великою кількістю родимок є часта наявність проблем з печінкою. Це можуть бути як яскраво виражені проблеми, так і приховані. Печінка сама по собі не болить, навіть коли вона руйнується.
Я не хочу лізти в нетрі біохімії, розповім про родимки з точки зору китайської медицини і особистих спостережень. Для розуміння моїх висновків потрібно пояснити, що таке енергетичний меридіан.

Енергетичні меридіани (канали) - це "магістралі" по яких тече енергія ЦІ (ЧІ) людини. Є 12 основних меридіанів. Кожен меридіан відповідає певному органу або функціональної системи людини. При порушенні руху енергії по меридіанах людина захворює. Бувають три види порушення руху енергії:
- Нестача енергії
- Надлишок енергії
- Застій енергії

Родимки виникають через порушення руху енергії в меридіанах людини. Найчастіше родимки з'являються в точках викиду надлишкової енергії меридіана. Це означає, що в меридіані, який проходить через родимку утворився застій енергії або її надлишок (одне іншому не заважає). Надлишок енергії в меридіані говорить про те, що в даній функціональній системі відбуваються в даний момент запальні процеси.
Використовуючи цей принцип, можна дуже точно по локалізації родимок проводити діагностику людей. Якщо ви знаєте топографію енергетичних каналів, вам не складе труднощів визначити за родимкою, що в даному каналі у людини був або є надлишок енергії.

Займаючись масажем і мануальної терапією я постійно використовую швидку діагностику за родимками. Якщо на спині родимка я відразу ж розумію в якому сегменті в мого пацієнта затиснутий нервовий корінець. Значить в цьому сегменті остеохондроз і (або) радикуліт. Ось так все просто. Розмір родимки говорить, як правило про силу запального процесу і про те, наскільки довго цей процес проходив в організмі.

Крім 12 основних енергетичних меридіана є ще два важливих меридіана - задньосерединний і передньосерединний. Ці канали є головними Ян і Інь магістралями. Наявність родимок на цих двох меридіанах говорить про серйозні проблеми зі здоров'ям. Особливо це помітно, коли у людини є родимки рівно по центру над верхньою губою (в ямці) або під нижньою губою (Передньосерединний канал). Рідше такі родимки зустрічаються між бровами (це вже задньосерединний канал). До речі, у Мао Цзедуна була родимка по центру під нижньою губою.

Наприклад, родимка Мерилін Монро (на фотографії) говорить про наявність у неї проблем з кишечником.

Особливо часто родимки проявляються під впливом ультрафіолетових променів (Сонце, солярій). Тобто якщо у вас в даний момент надлишок енергії в якомусь каналі або затиснутий нерв у хребті, а ви пішли позасмагати, то велика вірогідність, що після такого засмаги у вас з'явиться родимка.

Більшість з того що я написав про родимках справедливо також і для папілом, бородавок.

Висновок: Чим більше в людини родимок на тілі, тим більше у неї було (або є) проблем зі здоров'ям. Однак, це не означає, що якщо у людини немає родимок, то вона абсолютно здорова. Найімовірніше, люди у яких часто вискакують родимки більш чутливі до хвороб. Це особливість їх організму реагувати на дисбаланс в енергетиці.
За матеріалами bymed.blogspot.com
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!