Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомирських аптеках ліків від грипу немає
 
1-11-2009, 17:11  Медицина

В Житомирських аптеках ліків від грипу немає

 
'В


У Житомирі вже третій день поспіль у аптеках неможливо купити ліки від грипу, місцева влада запевняє, що причин для паніки немає. На входах в аптеки висять відповідні оголошення.
Учора цілий день в аптеках були великі черги, люди скуповували антивірусні ліки і медикаменти проти грипу.

У той же час в прес-службі Житомирської міськради з посиланням на заступника Житомирського міського голови Олега Старинця повідомили, що причин для паніки в місті немає, лікувальні заклади міста повністю забезпечені всім необхідним для кваліфікованої допомоги.

За словами Олега Старинця, буде проведена робота по розширенню кількості ліжок для хворих з інфекційними захворюваннями.
В обласному центрі відбулася нарада за участю мера Віри Шелудченко, заступників та керівників управлінь і служб Житомирської міськради.
Міський голова поінформувала, що на виконання рішення уряду в місті на три тижні буде призупинено навчальний процес у всіх навчальних закладах.
Вона також доручила забезпечити працівників міського господарства індивідуальними засобами захисту та противірусними препаратами.

Також у прес-службі повідомили, що в цілому в місті ситуація із захворюваннями на грип і ГРВІ є краща, ніж була за останні 10 років, випадки захворювання на грип А/H1N1 не зареєстровані.
У повідомленні уточнюється, що за 10 місяців поточного року в Житомирі зафіксовано 5337 випадків захворювання на ГРВІ та 5 - на грип. У минулому році показники ГРВІ за цей період хворих понад 6 тисяч чоловік.

Також у місті з метою запобігання поширення грипу та ГРВІ обмежено роботу інтернет-клубів, кінотеатрів і дискотек і заборонено проводити масові заходи.

В аптеках в обласному центрі практично закінчилися запаси марлевих пов'язок, оксоліновою мазі, противірусних препаратів, загальнозміцнюючих та імуномодулюючих препаратів та препаратів цілеспрямованої імуностимулюючої дії. Практично закінчилися запаси цих препаратів та на аптечних складах.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!