Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Епідемія грипу. В Житомирі паніка, в аптеках величезні черги. ФОТО
 
30-10-2009, 17:18  Суспільство

Епідемія грипу. В Житомирі паніка, в аптеках величезні черги. ФОТО

 
'Епідемія

Епідемія грипу, що насувається, вже викликала паніку серед населення Житомира. З прилавків аптек менш ніж за добу змели практично всі противірусні і противогрипозні препарати.

Ажіотаж почався ще з вчорашнього вечора... Практично відразу після вечірнього випуску теленовин, в черговій аптеці на пл. Соборній почався небачений наплив клієнтів. Сьогодні за станом на 12.00 в черговій аптеці залишився тільки невеликий запас дорогих противірусних препаратів.

Сьогодні в аптеках міста утворилися величезні черги, пише Діана Мінаєва, газета "20 хвилин".

Житомирянці Ользі Мосенцевій, в черзі за ліками довелося простояти близько години. Як повідомили співробітники аптеки, фірми, поставляючі медикаменти до Житомира, зараз відправляють партії противірусних і противогрипозних препаратів на Західну Україну, де епідемія вже в самому розпалі – Львів, Тернопіль, Хмельницький.


Житомиряни запасаються ліками на декілька років вперед

'Епідемія

Найбільшим попитом в Житомирі сьогодні користуються „Арбідол” „Анаферон” „Амізон” і „Афлубін” – противірусні препарати нового покоління. Про це повідомили в житомирській фармацептичній фірмі „Первоцвіт-фарм”.

За словами керівництва фірми, протигрипозні препарати користуються меншим попитом, тому що вони малоефективні.

Крім того, разом з цим житомиряни активно розкуповують іменомодулятори – «Імунал», «Ехінацея» і інші, Діана Мінаєва, газета „20 хвилин”.

Об'єм препаратів, вироблених в Україні, не зменшився, але паніка, викликана сюжетами в теленовинах, спровокувала жителів активно запасатися медикаментами на декілька років вперед.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!