Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Невідомий вірус вбиває вагітних жінок
 
28-05-2011, 22:37  Медицина

Невідомий вірус вбиває вагітних жінок

 
Напередодні, 27 травня, в одній з клінік Сеула від пневмонії, викликаної новим, поки невідомим медикам вірусом, померла вагітна жінка - про це повідомили представники Центру контролю за інфекційними захворюваннями Південної Кореї.

Невідомий вірус вбиває вагітних жінок



Це вже другий подібний випадок. Близько двох тижнів тому від того ж вірусу померла кореянка, яка перебувала на дев'ятому місяці вагітності. Розтин показав, що жінка померла від поліорганної недостатності, а на її легеневій тканині були виявлені грубі рубці і потовщення. Лікарям вдалося врятувати обох малюків.

Усього за останній місяць з аналогічними симптомами було госпіталізовано вісім жінок з різних кінців країни. З них семеро вагітні, або ж нещодавно народили. У Центрі контролю за інфекційними захворюваннями повідомили, що всі пацієнтки поміщені в одну лікарню в Сеулі. Їм надають необхідну медичну допомогу у відділенні інтенсивної терапії. Двом зроблена трансплантація легенів.

На початковій стадії захворювання у всіх жінок спостерігалися симптоми, схожі на симптоми грипу або застуди, такі як кашель і утруднене дихання. Лікарі поки не можуть назвати збудник хвороби, і продовжують вивчати штам нового вірусу.
За матеріалами MIGnews.com

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!