Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » "Римські" босоніжки небезпечні для здоров'я
 
1-06-2011, 22:00  Медицина

"Римські" босоніжки небезпечні для здоров'я

 
Із заявою щодо того, що популярні в цьому сезоні босоніжки в римському стилі є небезпечними, виступила Лорейн Джоунс, яка працює в Товаристві майстрів педикюру та ортопедів.

"Римські" босоніжки небезпечні для здоров'я



З її слів, цей тип взуття може призвести до низки травм і того, що люди будуть змушені звертатися до лікаря по допомогу. У цих сандалій повністю плоска підошва, тому вони є найбільш найгіршим вибором з точки зору здоров'я ніг.

Якщо носити їх регулярно, то буде перенапружуватися ахіллове сухожилля - найпотужніше і міцне сухожилля, але таке, що найчастіше травмується.

Вже після двох тижнів використання цього взуття може з'явиться тупий біль в проблемній зоні. Провиною всьому є абсолютна відсутність здатності гасити поштовхи, які впливають на ноги під час ходьби.

А якщо носити сандалі постійно, може розвинутися підошовний фасциіт, відомий також як п'яткова шпора. Через ці причини, рада експерта - не піддаватися моді.

За матеріалами newsland.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!