Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Нові пломби небезпечні для здоров'я
 
8-06-2011, 20:42  Медицина

Нові пломби небезпечні для здоров'я

 
Нові пломби з сріблястими металами протипоказані вагітним жінкам, так як можуть завдати шкоди здоров'ю дитини.

0



Американське Управління з контролю за харчовими продуктами і лікарськими препаратами (FDA) повідомило, що сріблясті метали, використовувані в стоматології для пломбування зубів, містять ртуть, яка може викликати проблеми зі здоров'ям у немовлят, що знаходяться в утробі матері.

Вони стверджують, що існує потенційний ризик для здоров'я при носінні пломб, що містять ртуть. Планується введення більш жорстких обмежень для випуску препаратів, що містять ртуть, пише sunhome.ru.

На підтвердження цього на офіційному сайті FDA з'явилася інформація про те, що суміші для пломбування зубів, які містять ртуть, можуть викликати нейротоксичний вплив на нервову систему немовляти яке розвивається в утробі матері.
На думку фахівців, вагітним жінкам, що мають проблеми із зубами, ні в якому разі не варто відмовлятися від візитів до стоматолога і пломбування зубів, так як вони мають один з найвищих ризиків виникнення стоматологічних захворювань.
Тому так важливо спостереження вагітної жінки, обстеження її на предмет здоров'я зубів, але при цьому необхідно обговорити з лікарем можливі варіанти лікування без нанесення шкоди здоров'ю дитини.



За матеріалами E-NEWS

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!