Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Про користь вологих серветок можна посперечатися
 
12-06-2011, 17:27  Медицина

Про користь вологих серветок можна посперечатися

 
Антибактеріальні серветки допомагають позбавитися від великої кількості бактерій. Якщо регулярно протирати ними мобільний телефон, клавіатуру і інші поверхні, стафілокок, ентерокок і синьогнійна паличка відступають. Такі дані містяться в дослідженні епідеміологів.

0



Причому, якщо протирати поверхні більше трьох разів на день, то кількість бактерій знижуэться на 88%. Але фахівці іншого університету посперечалися зі своїми колегами і заявили, що вологі серветки, які мають дезінфікуючі властивості, насправді виявляються не більш ефективними у боротьбі з бактеріями, ніж шматки тканини, змочені фізіологічним розчином або навіть звичайною водою. На їхню думку, в даному випадку має значення не якість, а кількість. Їх дослідження показали, що бактерії видаляються механічно, а не під впливом його активних компонентів.
А поки науковці сперечаються, медики рекомендують частіше використовувати очищаючі вологі серветки, щоб захистити себе від бактерій і безлічі захворювань. Профілактика - завжди простіше, ніж лікування.


Джерело: medikforum.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!