Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Огірки-молодці: саме час корисної дієти
 
8-07-2011, 23:59  Медицина

Огірки-молодці: саме час корисної дієти

 
Існує думка, що влітку схуднути дуже легко: мовляв, пляжна активність плюс виснажлива спека змушують забути про калорійні продукти, та ще величезний вибір свіжих овочів і фруктів сприяє активній вітамінізації організму. Насправді ж маємо факт: часто влітку за рахунок пікніків, пляжних перекусів і необмеженої «ФРУКТОМАНІЇ» форми округлюються замість того, щоб радувати стрункістю і гнучкість. На наше щастя, є овоч, який допоможе швидко і корисно оздоровити організм - дівчата, ви ж теж любите огірки?

Огірки-молодці: саме час корисної дієти



Огірок-молодець. Всі знають, що огірок на 95% складається з води, але мало кому відомо, що ця вода - структурована, «жива», і вона активно включається в роботу по оптимізації всіх систем організму. Споживання огірків в великій кількості (а саме на цьому принципі засновані всі огіркові дієти) очищає кишечник і нормалізує його роботу, а за рахунок легкозасвоюваного йоду такі дієти можна вважати відмінною профілактикою хвороб щитовидної залози. І, звичайно ж, неможливо не відзначити той факт, що огіркова дієта в літній час надзвичайно економна і вона практично ніколи не викликає алергічних реакцій.
Згідно режиму. Якщо вірити чуткам, саме завдяки огірковій дієті відбулося чудове перетворення Аніти Цой з угодованої панночки в підтягнуту сирену. Правда, і «ціна питання» такого перетворення чимала: за рецептом співачки в день потрібно з'їдати 2 кілограми огірків і випивати 2 літри звичайної питної води або зеленого чаю, а перед сном дозволяється побалувати себе склянкою кефіру.

Наш рецепт стрункого щастя відрізняється трохи більшою розмаїтістю, хоча дотримуватися суворих правил все ж таки необхідно:
основна страва - огірковий салат: 1 кг огірків порізати кільцями і заправити майонезом або нежирною сметаною, додати улюблену зелень (чим більше, тим краще) замість солі використовувати сік лимона;

весь салат потрібно розділити на 3 частини, першу з'їсти в 12 годин, другу - в 16, третю - 19 годин;

сніданок - тост з маслом і зелений чай;

обід - тільки салат;

вечеря - салат плюс відварене яйце або 50 грам відвареного м'яса;

перед сном закріплюємо результат яблуком, бананом або грушею;

протягом дня необхідно випити близько 2 літрів простої води або несолодкого чаю.

Приємним бонусом огіркової дієти стане пружна і підтягнута шкіра (все завдяки структурованій воді в огірках), але важливо пам'ятати про такі нюанси:
огірки - та ж вода, що створює додаткове навантаження на нирки;
під час дієти бажано приймати комплекс полівітамінів;
3 дні - максимальний термін дієти;
таку дієту краще пробувати влітку, коли кількість нітратів та інших хімікатів в огірках зводиться до мінімуму.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!