Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чи потрібно видаляти папіломи
 
25-08-2011, 14:09  Медицина

Чи потрібно видаляти папіломи

 
За своєю структурою папілома є доброякісною пухлиною. Розвивається вона з епітелію і виступає над його поверхнею у вигляді невеликого горбка. У багатьох випадках папілома утворюється внаслідок інфікування вірусом папіломи людини. Сучасна медицина нараховує більше 50-ти різновидів цього вірусу.

Чи потрібно видаляти папіломи



Незважаючи на те, що утворення є доброякісним, видалення папіломи необхідно по ряду причин. У першу чергу, будь-яке новоутворення на шкірі може викликати роздратування, піддаватися пошкодженню і просто бути косметичним недоліком. Крім того, папіломи можуть становити загрозу виникнення злоякісних утворень. Безумовно, бити тривогу при появи папіломи не варто - це зовсім не симптом розвитку онкологічного захворювання.

Вибирати слід медичний центр з відповідним досвідом роботи, ліцензією і гарною репутацією на ринку. Видалення папіломи здійснюється різними способами. Традиційний спосіб - хірургічне видалення папілом. Його недоліком є поява рубців після процедури. Достатньо ефективною, але дуже болючою процедурою є видалення папілом за допомогою електричного струму. Для видалення також застосовуються різні кислоти і рідкий азот.

Найсучаснішим і безболісним методом видалення папілом в даний час вважається вплив на новоутворення за допомогою лазера. Ця методика дозволяє швидко і без дискомфортних для пацієнта відчуттів видаляти папіломи, а також не залишає рубців або шрамів. Тим не менше, для того, щоб вибрати оптимально відповідний спосіб видалення папіломи, необхідно попередньо проконсультуватися зі своїм лікарем.

За матеріалами med2.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!