Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Кращий засіб проти герпесу - шипшина!
 
5-10-2011, 22:59  Медицина

Кращий засіб проти герпесу - шипшина!

 
Заразитися цим вірусом елементарно. Варто лише одного разу знехтувати засобами інтимної гігієни при статевому контакті з незнайомою людиною.

'Кращий



Герпес - вірусне захворювання, якому піддається до 90% населення Землі. У перекладі з грецької воно означає «повзучий». Дрібні бульбашки що роздуваються, найчастіше розташовуються в області рота, спотворюючи посмішку.

Активізується герпес, як правило, при зміні сезонів і завжди саме тоді, коли його висипання вам зовсім не з руки.
Позбутися від герпесу назавжди неможливо. Таких ліків ще не придумали. Але профілактику від цього противного захворювання робити необхідно. І хто б міг подумати, що сучасній медицині буде нічого протиставити старовинним народним засобам!

Для того, щоб уберегти своє обличчя від висипання герпесу, достатньо всього лише робити парові ванни з шипшиною! Якщо ви упустили момент і білясті пупиришки проявилися на шкірі, біжіть в аптеку і купити коріння шипшини. Подрібніть їх і розведіть 2 столові ложки отриманого порошку на 500 мл води. Цей розчин поставте на водну баню і доведіть його до кипіння. Потім ретельно остудіть і процідіть. Долийте чистої кип'яченої води до початкового об'єму і цим розчином промивайте обличчя 2 рази на день.



Так як герпес вражає не тільки зовнішні, але і внутрішні органи, шипшину слід приймати і всередину. Для цього купіть настоянку шипшини на спирту і пийте її згідно з інструкціями на упаковці.

Джерело: medikforum.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!