Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як стежити за губами в холодну пору
 
5-11-2011, 19:53  Медицина

Як стежити за губами в холодну пору

 
Настає сувора пора, яка завдає шкоди нашому волоссю, шкірі і губам. Губи дуже чутливі, і холодна погода призводить до їх сухості, а сухість приводить до тріщин на них. Губи потрібно захищати протягом усього року, але холод самий екстремальний для них період. І кожна дівчина не хотіла б потрапити в незручну ситуацію, коли доводиться відмовляти коханому в поцілунку через тріщинки на губах.

Як стежити за губами в холодну пору



Пропонуємо вам 7 способів захистити ваші губки від випробувань холодом:

1. Оливкова олія

Оливкова олія, дуже універсальна, воно застосовується як в приготуванні чудових страв, та ж і в косметології, а так само це чудовий засіб, що допоможе зберегти ваші губи м'якими і здоровими. Просто щодня, перед тим як лягати спати, змащуйте губи оливковою олією. Запевняємо результат вас порадує, тільки не злизуйте її.

2. Чистка

Я думаю багато знають як важливо очищати шкіру від відмерлих клітин, особливо в холодну пору. Так ось губи теж шкіра, і на них так само важливо видаляти стару шкіру. Для цього ми рекомендуємо взяти звичайну зубну щітку з м'якими щетинками і раз на день чистити нею губи. Намагайтеся робити це ніжно і без зайвої ревності.

3. Зволоження

Зволоження для ваших губ так само важливо як і для решти шкіри. Для того що б зволожити губи можна використовувати банальну зволожуючу помаду, благо на сьогоднішній день у продажу дуже багато різних помад із зволожуючим ефектом. Також для цієї мети відмінно підійде алое, якщо у вас воно є, повідомляє Тerrawoman.

4. Вазелін

Звичайно цей спосіб вже дуже старий, і може не самий практичний, але результат дає дуже хороший. Вам зовсім не обов'язково мазати губи вазеліном коли ви виходите на вулицю, просто нанесіть його тонким шаром перед сном або поки знаходитесь вдома. Зараз у продажу можна знайти вазелін спеціально для цих цілей у зручній упаковці, за дуже помірною ціною.

5. Тримайте язик подалі.

Дуже згубно позначається на губах коли ви їх облизуєте. Справа в тому що слина дуже зневоднює їх і робить дуже сухими. Багато хто вважає, що облизуючи губи зволожують їх, але насправді це робить тільки гірше. І повірте, зволожуючий бальзам пом'якшить ваші губи набагато краще язика.

6. Не кусайте губи

Напевно багато хто любить позбавлятися від сухої шкіри на губах покусуючи їх або навіть за допомогою рук. І багатьом здається що це дійсно змусить виглядати губи краще, а деякі просто отримують від цього задоволення або просто не помічають як роблять це. Насправді ви робите губам тільки гірше, тому слідкуйте за собою, а так само коли губи покриті бальзамом це зупиняє від зайвих дотиків до них.

7. Захист від сонця

Якщо на вулиці холод це зовсім не означає, що сонце не може нашкодити вашим губам. Промені сонця можуть нашкодити вашим губам так само як і шкірі. Як себе від цього захистити? Дуже просто, в продажу є помадки з SPF фільтрами. Їх можна наносити як другий шар, комбінуючи з зволожуючим шаром.

Для того щоб ваші губки завжди були готові до поцілунків і відмінно виглядали, досить приділити їм пару хвилин часу в день. Тому не забувайте їм приділяти увагу.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!