Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Скандал або хвороба. Дай волю емоціям.
 
7-08-2011, 23:08  Суспільство

Скандал або хвороба. Дай волю емоціям.

 
От ви знову не задоволені його поведінкою або вчинком. І ви добре знаєте, що, істерика або просто з'ясування відносин, призведе до тижневих негараздів або зовсім повного затишшя. Але образа чи невдоволення нікуди не дівається. Вони залишаються у вас і будуть шукати вихід. А якщо, емоційного виходу не знайдеться, то ви почнете хворіти. І так сильно, як багато ви накопичуєте в собі негативних емоцій.

0



Так що ж робити? Невже при кожному зручному випадку, висловлювати йому своє «фе», та ще й у супроводі криків, сліз і соплів? Який же нормальний чоловік затримається біля жінки, яка з приводу і без влаштовує скандал. Хоча, напевно бувають і любителі екстриму, і вони, можливо, саме в пошуку таких дам. Але якщо ваш партнер поводиться не так, як слід?

Пропоную все зважити. Для початку варто розібрати, що буде з нами, якщо весь час приховувати свої почуття. Будь-яка, не висловлена емоція, без винятку, повинна знайти собі нове місце проживання. І вона його знаходить, у вашому тілі. Кожна емоція завжди селиться в певному місці. Тому психотерапевти можуть, знаючи ваші хронічні хвороби, розписати вам все життя за останні 10 років. І ви зможете, а головне, навчитеся з цим працювати. Працювати - не в плані ходить на роботу, а в плані, позбавлення себе від зайвого вантажу.
Розглянемо докладніше, куди ж в'їжджають наші невисловлені емоції. Отже:

1. Очі. Тут живуть емоції страху.

2. Рот. Люди, які страждають недугами цій області, часто стримують свої почуття.

3. Груди. Іноді буває щімить або відчуваємо важкість - це придушення сміху чи печалі.

4. Діафрагма - стримує сильний гнів чи лють.

5. Живіт - сюди тікають страхи перед можливою агресією. Буває, що коли відчуваєш напад, з чиєїсь сторони, крутить у животі?

6. Таз - придушення тривоги або гніву.
Ось вони, ці загадкові місця, хоча й описані коротко. Адже ми знаємо, скільки у людей буває хвороб. І всі вони, без винятку, пов'язані з нашими емоціями.

Так от. Емоція знайшла собі містечко «де переночувати», і звідти починає свердлити дірку. І чим більше емоцій ми в це місце відправимо, тим швидше вони дірку просвердлять. А ми потім що? А ми потім, підемо до лікаря і попросимо таблетку. А вона ввалився в цю дірку і вийде у нас через пряму кишку. Загалом, немає виходу! Засмутилися? Не журіться. Вихід, звичайно ж, є.

Повернемося до випадку з коханим. Лаятися чи ні? Зберегти здорові відносини при хворому тілі чи навпаки?

Чи знаєте ви, що все, що вам не подобається в своєму партнерові, це відображення того, що ви не любите в собі. Або ж, це те, чого вам не вистачає. Ну, для прикладу візьмемо найпоширеніше сімейне нещастя - гуляння. Дружина може запиляти до смерті через ревнощі самого вірного чоловіка. Чому? Тому що вона, в таємниці навіть для себе, допускає, що може піти на зраду. А факт зради чоловіка відомий, і дружина бореться (!) з цим багато років, а не пішла від такого не вірного, то можливо саме такий чоловік їй і потрібний. І наступний буде таким же. І гризе вона його, тільки через те, що сама цього, з якихось причин, не робить.

Усіх одразу не опишеш. Це дуже тонка наука, і працювати потрібно з конкретними людьми. Вам то краще знати, чого ви хочете в черговий раз затоптати свого коханого в землю. Так от, наступного разу, в такій ситуації, проаналізуйте - вам це приносить задоволення? Я говорю про те, через що ви хочете влаштувати скандал. Чоловік не зателефонував чи прийшов пізно? Ви зустрічаєте його зі сковорідкою. Він не виніс сміття і не купив молока. Ви шукаєте качалку що завалялася. І врешті-решт, цей гад завалився додому п'яний ... Немає такої зброї у вашому домі!
А як вам ситуація, якщо цього нічого немає? Він прийшов рівно о шостій, як і обіцяв по телефону 15 хвилин тому. Приніс свіженького молочка і відразу побіг виносити сміття. А коли сусід запропонував попити пивка, той вигнав його стусанами під зад з вашого гніздечка. І все ваш обранець буде робити так, як ви хочете. І не буде у вас ні найменшого приводу, щоб загнати себе яку-небудь не хорошу емоцію.

Ну що? Що ж краще? Скандали і щастя, або затишшя і ... смерть в один день.

А краще те, що ви самі для себе оберете. Звичайно, посваритися варто. Навіть поскандалити, з битим посудом і порваними фіранками. Тільки, щоб діти не бачили і не чули. Це допоможе вам позбутися не тільки від взаємних образ і непорозумінь, а і скинути вантаж робочих буднів. Але, це не повинно бути образливим ні йому, ні вам. Посварилися - і тут же розцілувалися. Цікаво, що коли пара скандалить, саме скандалить, а не дме губи, то відносини міцніють. А якщо вони сказали один одному два образливих слова і пішли спати в різні кімнати, і це тягнеться декілька тижнів, то такі відносини пахнуть відчуженням.

Ругайтесь іноді. Раз на два тижні. А всі інші дні вчіться розбиратися в собі і своєму партнерові. Іноді достатньо лише просто сказати: знаєш, мені дуже прикро, коли ти гуляєш з друзями без мене. Можливо, він вважає, що вам нудно в їх компанії, тому вас туди не тягне. І йому невтямки, чого кричати?

А боротьбу проти накопичених емоцій можна проводити самостійно. Зайнятися йогою або спортом, це допомагає, але не завжди рятує. Можна виїхати в ліс, і покричати що є сил в нікуди. Можна прокататися на атракціоні, після якого ви імені свого довго не згадаєте, це теж зніме застої. І навіть звичайна зміна обстановки - це вже лікування.

А щоб емоції не накопичувалися, потрібно ситуацію вирішувати відразу. Ось він пізно прийшов, а ви кипите. Скажіть йому що злитеся і підіть. А самі сядьте і проаналізуйте - чому саме злитеся. Бо не можете зробити так само або тому що він не врахував ваших інтересів? І знайдіть відповіді на свої ж питання, а йому скажіть результат. Чоловік оцінить ваше розуміння. Частіше посміхайтеся йому.

І, безумовно, слід пам'ятати, що всі ми різні. Комусь ці рекомендації припадуть в пору, а хтось скаже, що так жити неможливо. Погоджуся і з тими і з іншими. Але все-таки спробуйте, в іншому випадку ви не дізнаєтеся, працює це чи ні.

І, звичайно ж, себе любити необхідно. Знати і завжди пам'ятати, що крім вас, йому ніхто не підійде. Ви для нього все на світі. Йому цього заявляти не обов'язково, ризикуєте нарватися на купу протестів. Просто знайте це для себе.

Адже ви, та єдина, яка знайде до нього ключик. І ваші дари ексклюзивні (висловлюючись модними термінами), ні на кого не схожі. Цінуйте це й не розкидайте, де попало. Проблема багатьох жінок в тому, що вони не вміють любити себе, а вимагають цієї любові від супутника. Так, на жаль, триватиме не довго. Навчившись любити себе і поважати, ви навчите і його, і їх. І можливо тоді, вам не доведеться ламати собі голову питанням: скандалити чи ні. Ви будете жити в своє задоволення, не звертаючи уваги на такі дрібниці.

Жити в гармонії з собою, велика наука. Але лише оволодівши її тонкощами, ми зможемо навчитися жити в гармонії з іншими, оточуючими нас людьми.
За матеріалами terrawoman.com

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!