Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі кількість хворих на застуду зменшується. Навіщо переносити шкільні канікули?
 
23-12-2011, 18:08  Медицина

У Житомирі кількість хворих на застуду зменшується. Навіщо переносити шкільні канікули?

 
Житомир.info звернувся до фахівців Житомирської санітарно-епідеміологічної служби з проханням прокоментувати розпорядження мера Житомира про терпи зимових канікул «з метою запобігання зростанню ГРВІ».

'У



«В Житомирі питання поширення ГРВІ гостро не стоїть. Підвищеного рівня захворюваності немає. Навпаки, кількість хворих зменшується », - повідомила Наталія Захарова, в.о. завідувача протиепідемічним відділенням міської СЕС.

У порівнянні з минулим тижнем випадків захворювання на ГРВІ стало на 59 менше. На 51 тижні 2011 зафіксовано 1179 випадків. Інтенсивний показник захворюваності на 10 тис. населення складає 43,6 при пороговому рівні 121.

Деякі фахівці кажуть, що якщо продовження канікул - це профілактика ГРВІ, то потрібно половину навчального року відпочивати, щоб «запобігти».

Недоброзичливці мера висловлюють припущення, що довгі канікули з 3 по 22 січня 2012 року потрібно для економії: зарплат вчителям і грошей за опалення.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!