Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області влада вибирає головлікаря районного ТМО за партійною ознакою?
 
10-04-2012, 22:42  Медицина

У Житомирській області влада вибирає головлікаря районного ТМО за партійною ознакою?

 
У Черняхівському районі Житомирської області призначення головного лікаря районного територіального медичного об'єднання викликало активне обговорення, яке вийшло за межі райцентру.

'У



На початку квітня закінчився контракт у головлікаря районного ТМО і постало питання про підписання контракту з новим керівником.

Як стало відомо Житомир.info, є два кандидати на посаду головлікаря: Павло Журбенко - завідувач поліклінікою № 2 в м.Житомирі та Віталій Ніколайчук - завідувач відділом охорони здоров'я Ружинської райдержадміністрації.

Начальник управління охорони здоров'я Житомирської міськради Віктор Борщівський сказав, що Павло Журбенко зарекомендував себе як ефективний керівник міської поліклініки.

За інформацією джерел Житомир.info, голова районної адміністрації Сергій Поліщук, депутат райради від Партії регіонів, лобіює кандидатуру Віталія Ніколайчука, у якого менший стаж роботи і немає досвіду керівництва медустановою. Головна перевага Миколайчука - членство в Партії регіонів, в той час як Журбенко - безпартійний.

На засіданні депутатської комісії, яка повинна була рекомендувати кандидатуру головлікаря районного ТМО для затвердження на сесії, жоден з претендентів не набрав більшості голосів. 30 березня на сесії Черняховської райради питання з призначенням головного лікаря так і не було вирішене.

Перед черговою сесією Поліщук, за словами джерела, вдається до погроз і залякування депутатів-чиновників, щоб «протягнути» свого кандидата.

Голова Черняховського райради Наталя Рибак заперечує будь-який тиск на депутатів.

«Поки це питання знято з порядку денного. Тут немає проблемної ситуації і немає ніякого тиску. У нас зараз дуже сильний депутатський корпус і все демократично », - сказала Житомир.info Наталія Рибак.

Нагадаємо, що в грудні 2011 року депутати Черняховського райради проголосували за дострокове розірвання контракту з головним лікарем РайТМО Євгеном Палагіним. Правда, пізніше було прийнято рішення дати йому допрацювати до дня закінчення контракту - 4 квітня 2012 року.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!