Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області пацієнтів почали лікувати по скайпу
 
28-04-2012, 23:37  Медицина

У Житомирській області пацієнтів почали лікувати по скайпу

 
27 квітня в селі Ворсовці Малинського району провели теледистанційне обстеження та консультацію пацієнтки.

У Житомирській області пацієнтів почали лікувати по скайпу



За допомогою мережі Інтернет і скайпу лікар-кардіолог Юлія Кравченко та її пацієнтка зв'язалися з фахівцями обласного діагностичного центру, які надали необхідні рекомендації щодо захворювання і прийому медичних препаратів.

«Обстежити пацієнтів за допомогою теледистанційного огляду по Інтернету в Малинської лікарні почала з початку року. За цей період нам вдалося надати необхідну післяопераційну консультацію шести жителям Малинського району. Наприклад, дворічній дитині із села Йосипівка, яка мала вроджений порок серця і перенесла операцію в столичному Інституті кардіохірургії, недавно дали рекомендації фахівці київського дитячого Центру кардіохірургії », - розповіла лікар-кардіолог Юлія Кравченко

Подібний Центр телемедицини для консультації хворих і лікарів діє в Житомирі.

«Використання телемедицини в роботі фельдшерів і лікарів дозволить не лише отримувати кваліфіковані поради від столичних і обласних колег, але й дасть можливість суттєво підвищити власну професійну майстерність. Наші лікарі були учасниками Всеукраїнських науково-практичних он-лайн конференцій, симпозіумів, які проходили в Ужгороді, Запоріжжі та інших містах України », - повідомив заступник головлікаря по медичному обслуговуванню населення Малинського територіального медичного об'єднання Олександр Андрійцев.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!