Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В одному з дитячих садків Житомира зафіксовано спалах вірусного гепатиту А
 
30-03-2016, 03:25  Медицина

В одному з дитячих садків Житомира зафіксовано спалах вірусного гепатиту А

 
В одному з дитячих садків Житомира зафіксовано спалах вірусного гепатиту А

У дошкільному навчальному закладі №27 в Житомирі зафіксовано спалах вірусного гепатиту А, госпіталізовано четверо вихованців дитсадка.

Про це повідомляє Державна санітарно-епідеміологічна служба в Житомирській області.

«Четверо вихованців, які відвідують старшу групу №1 дитсадка по вул. Київське шосе, 22-а, було госпіталізовано в інфекційне відділення дитячої центральної міської лікарні в різний час. Станом на 9.00 29 березня троє дітей продовжують стаціонарне лікування. Одна дитина вже видужала і виписана з лікарні. Перебіг захворювання у всіх хворих середньої тяжкості », - йдеться в повідомленні.

Під час проведення позапланової перевірки дитячого садка виявлено ряд порушень і недоліків в дотриманні санітарного законодавства. У групі і на харчоблоці не дотримується питний та дезінфекційний режим, порушуються правила зберігання прибирального інвентарю в групі.

На харчоблоці порушені умови зберігання технологічного інвентарю для вареної продукції, неякісно проводиться прибирання м'ясо-рибного цеху, несвоєчасно проводиться заміна спецодягу одним з працівників кухні.

Крім того, відібрані 53 проби з об'єктів довкілля для проведення бактеріологічних досліджень, обстежені 7 осіб - 4 хворих і 3 контактних особи. Протиепідемічні заходи у вогнищі продовжуються.

Про спалах гепатиту А проінформовані органи місцевої влади та прокуратура. Ситуація знаходиться на контролі Держсанепідслужби Житомирської області.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!