Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Житомирщині 11 дітей потрапили на лікарняні ліжка з діагнозом "вірусний гепатит А"
 
18-10-2016, 18:33  Медицина

На Житомирщині 11 дітей потрапили на лікарняні ліжка з діагнозом "вірусний гепатит А"

 
На Житомирщині 11 дітей потрапили на лікарняні ліжка з діагнозом "вірусний гепатит А"

У Черняхівському районі Житомирської області зафіксовано спалах вірусного гепатиту А. На стаціонарному лікуванні в лікарні перебувають 11 дітей.

«У Зороківському козацькому ліцеї Черняхівського району зареєстровано спалах вірусного гепатиту А. 11 дітей перебувають на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні Житомирської обласної дитячої лікарні з діагнозом "вірусний гепатит А". Перебіг захворювання у всіх хворих легкої форми», - йдеться в повідомленні Держпродспоживслужби в Житомирській області.

Для локалізації і ліквідації спалаху проводиться комплекс протиепідемічних заходів. Фахівці в ліцеї і домашніх вогнищах відібрали зразки питної води, взяли гігієнічні змиви з об'єктів навколишнього середовища.

«Протиепідемічні заходи у вогнищі продовжуються. Ситуація знаходиться на контролі Держпродспоживслужби в Житомирській області », - відзначили в управлінні.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!