Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі протиепідемічна комісія рекомендує меру ввести карантин у школах та позашкільних установах.
 
15-12-2009, 12:55  Медицина

У Житомирі протиепідемічна комісія рекомендує меру ввести карантин у школах та позашкільних установах.

 
У Житомирі протиепідемічна комісія рекомендує меру ввести карантин у школах та позашкільних установах.


У Житомирі протиепідемічна комісія рекомендує меру ввести карантин у школах та позашкільних установах.

Житомирська міська надзвичайна протиепідемічна комісія просить міського голову видати розпорядження про тимчасове припинення навчального процесу в загальноосвітніх школах, гімназіях, ліцеях, колегіумі, навчально-виховних комплексах, позашкільних дитячих установах, у зв'язку з ускладненням епідситуації щодо захворюваності на ГРВІ та грип, зростання показників захворюваності серед дитячого населення м. Житомира. Про це сказано в рішенні Житомирської надзвичайної протиепідемічної комісії № 15 від 14 грудня ц.р.

Карантин рекомендується ввести на сім днів з 15 до 21 грудня включно. Крім того, на весь грудень рекомендується обмежити проведення масових розважальних заходів серед дітей ДОЗ та загальноосвітніх навчальних закладів.

Всього по місту за період з 9 до 13 грудня зареєстровано 2246 випадків респіраторно-вірусних захворювань, в т.ч. 346 випадків грипу, інтенсивний показник становить на 10 тисяч - 82,6 при пороговому для 50-го тижня - 96,4. Зростання захворюваності у порівнянні з аналогічним періодом 49-го тижня виріс в 2,5 рази за рахунок дитячого населення. Всього серед дітей зареєстровано 1541 випадок респіраторно-вірусних захворювань. Зростання захворюваності спостерігається у дітей всіх вікових груп: у віковій групі 0-2 роки (248 випадків захворювань, зростання на 74,7%), діти дошкільного віку 3-6 років - 379 випадків, зростання в 2,4 рази. Серед дітей шкільного віку 7-14 років зареєстровано 914 випадків захворювань, в т.ч. 212 випадків грипу, відзначається зростання захворюваності в 3,5 рази. Питома вага хворих школярів у загальній захворюваності дітей становить 59,3%.

У зв'язку з відсутністю на заняттях через захворювання на ГРВІ та грип понад 30% учнів тимчасово призупинено навчальний процес у 35-ти класах 11-ти шкіл, повністю закриті три школи: № 19, № 32, гуманітарна гімназія № 1, в яких було призупинено навчання понад 25% класів шкіл, де відсутні понад 30% учнів через ГРВІ. Адміністрації шкіл надали до міської СЕС інформацію про відсутність через захворювання ОРВІ / грип понад 30% учнів в 72-х класах 19-ти шкіл, в т.ч. по ЗОШ № 16, № 26, гімназії № 3. Підлягають закриття понад 25% класів.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!