Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі оголошений карантин
 
30-10-2009, 16:32  Випадки

У Житомирі оголошений карантин

 
'У

Сьогодні, 30 жовтня, вранці було прийнято рішення, яке погоджене з мером Житомира Вірою Шелудченко, керівництвом Житомирської області з понеділка, 2 листопада, не починати черговий семестр в житомирських учбових закладах - загальноосвітніх школах, ліцеях, колегіумах. Карантин оголошений доки на тиждень. Торкається він і дитячих садів, а також позашкільних дитячих установ. Відповідне розпорядження буде підписано сьогодні мером Житомира. Про це 30 жовтня на прес-конференції повідомив заступник мера Житомира Олег Старінец.

- Хочу звернутися до батьків і дітей, аби вони до цього питання віднеслися дуже серйозно. Краще обмежити спілкування між дітьми, уникати масових місць скупчення людей - кінотеатрів, вечорів відпочинку, дискотек, для того, щоб зберегти себе від можливого захворювання пневмонією і грипом і таким чином пережити цю ситуацію, - говорить Олег Старінец.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!