Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На Житомирщині у цьому році зареєстровано перший випадок отруєння грибами
 
8-06-2017, 19:24  Медицина

На Житомирщині у цьому році зареєстровано перший випадок отруєння грибами

 
На Житомирщині у цьому році зареєстровано перший випадок отруєння грибами

57-річна жителька міста Андрушівка Житомирської області потрапила до інфекційного відділення центральної районної лікарні повечерявши консервованими грибами.

Як повідомиляють в Управлінні цивільного захисту населення Житомирської ОДА, жінка потрапила в лікарню через отруєння грибами.

«7 червня жінка повечеряла консервованими грибами, перебуваючи в гостях, а вночі постраждалу госпіталізували до медичного закладу в стані середньої тяжкості», - розповів головний спеціаліст управління Микола Мінчук.

Зараз медики оцінюють стан жінки як задовільний. Відзначимо, що в поточному році це перший зареєстрований випадок отруєння грибами на Житомирщині.

Медики радять негайно звертатися за допомогою лікарів при появі перших ознак отруєння. Якщо у Вас з'явилася нудота, блювота, біль у животі, діарея, які проявляються через 1-4 години після вживання грибів, в залежності від виду гриба, віку та стану здоров'я потерпілого, кількості з'їдених грибів, то негайно телефонуйте за номером 103! Одночасно, не очікуючи прибуття швидкої допомоги, промийте шлунок і прийміть активоване вугілля.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!