Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Близько 9 сотень мобільних патрулів будуть контролювати виконання заходів з дотримання карантину в Україні
 
12-10-2021, 16:33  Медицина

Близько 9 сотень мобільних патрулів будуть контролювати виконання заходів з дотримання карантину в Україні

 
Близько 9 сотень мобільних патрулів будуть контролювати виконання заходів з дотримання карантину в Україні про це повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Буквально сьогодні (12.10.2021) відбулася нарада, в якій брали участь усі контролюючі органи, зокрема Нацполіція, Держпродспоживслужба. Були долучені головні державні санітарні лікарі як України, так і областей. Створено 900 мобільних бригад, які будуть зараз рейдовими перевірками контролювати дотримання протиепідемічного режиму. Якщо хтось думає, що може собі дозволити не дотримуватися (мається на увазі карантинних обмежень), для цього і будуть працювати ці рейдові бригади з перевірками, щоб виявляти порушників і притягувати їх до відповідальності
- сказав Віктор Ляшко.

Він додав, що з порушниками вестимуть "роз’яснювальну роботу", а також передбачена адміністративна відповідальність.
Близько 9 сотень мобільних патрулів будуть контролювати виконання заходів з дотримання карантину в Україні

В свою чергу пресслужба Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що співробітниками Держпродспоживслужби суттєво посилений контроль за дотриманням протиепідемічних заходів та карантинних обмежень на об'єктах нагляду.

Зокрема, лише за період перебування регіону в «жовтій» зоні епідемічної небезпеки (з 23.09.2021 по 11.10.2021р.) спеціалістами здійснено 1892 перевірки,- варто зазначити, що більшість з них (59%) було проведено спільно з представниками правоохоронних органів. Порушення протиепідемічного режиму реєструвалися при 347 перевірках, найбільше порушень зафіксовано під час перевірок закладів освіти (22%), об’єктів торгівлі продовольчими товарами (21%), закладів торгівлі непродовольчими товарами (20%), агропродовольчих ринків (16%), закладів громадського харчування – 14%, перукарень та салонів краси (13%). За виявлені порушення спеціалістами Держпродспоживслужби вжито відповідні заходи:

  • складено 110 протоколів про адмінправопорушення (102 – за ст..42КУпАП та 8 – за ст..44?КУпАП).
  • видано 40 приписів та розпоряджень;
  • видано 212 попереджень про усунення порушень - направлено 49 доповідних у органи влади та місцевого самоврядування та, зокрема, 9 доповідних до правоохоронних органів
– йдеться у повідомленні.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!