Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Освоювати науки стане простіше
 
28-08-2010, 23:19  Наука

Освоювати науки стане простіше

 
Процес запам'ятовування інформації вивчений досить добре, проте скарбничка корисних порад щодо покращення пам'яті постійно поповнюється. Ось і ще одна рекомендація опублікована фахівцями з Англії.

Освоювати науки стане простіше



Експеримент проводився на групі добровольців, яким пропонувалося щодня протягом усього тридцяти секунд здійснювати рухи очними яблуками з боку в бік, роблячи це одночасно обома очима. У ході експерименту зафіксовано достовірне підвищення потенціалу пам'яті в порівнянні з контрольною групою. На думку вчених, цей ефект пов'язаний з активуючим впливом на рефлекторні зони головного мозку, що відповідають за запам'ятовування інформації.

Але не варто сподіватися лише на вправи і особливі дієти, без відвідування лекцій, читання книг і конспектів, виконання завдань практично неможливо гарантувати високий результат запам'ятовування інформації. Хоча з цієї вправи для очей можна витягти ще користь для самого органу зору: рухи очними яблуками входять в комплекс зарядки, спрямованої на профілактику синдрому втомлених очей та зниження гостроти зору.



За матеріалами www.medafarm.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!