Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Створено програму навчання дитини читання з семи місяців
 
26-10-2011, 20:40  Наука

Створено програму навчання дитини читання з семи місяців

 
У США багато батьків намагаються навчити дітей читати з семимісячного віку! Для цього використовується спеціальна програма «Ваша дитина вміє читати» та картки зі словами. Розробник доктор Боб Тітзер стверджує, що завдяки цій програмі малюки швидше розвиваються і потім краще навчаються в школі.

'Створено



Коштує вона всього 219 доларів. "Деякі експерти вважають цю розробку абсурдною, тому що всі діти можуть навчитися читати і зовсім не обов'язково робити це в такому ранньому віці», - повідомляє The Daily Telegraph.

Немає певних вікових норм, коли починати навчати дитину читанню. Деякі педагоги вважають, що робити це треба в 6-7 років, коли дитина вже психологічно готова до процесу навчання і у неї сформовано довільну поведінку.

Багато дітей починають вчитися читати вже в 4 роки. Процес запам'ятовування букв і складів проходить набагато простіше, якщо дитина сама проявляє до цього інтерес. Існує чимало повчальних технік і програм у формі гри. Змушувати дитину читати безглуздо, тому що в неї надовго може закріпитися негативне ставлення до цього і в школі потім буде важко.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!