Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Рівень знань школярів житомирщини погіршується?
 
17-11-2009, 18:03  Наука

Рівень знань школярів житомирщини погіршується?

 
'Рівень

Цього року випускники Житомирської області гірше склали тести ніж у минулому році. Про це повідомив директор Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Геннадій Кузьменко.

За його словами результат 209 року дещо нижчий, ніж той, які учні показали у 2008-му. Тому й в порівнянні з іншими областями України рейтинг Житомирщини знизився.

Звичайно , є школи, які показали 100% результат якості, але є і такі, де відмінні і добрі оцінки з усієї школи отримали лише кілька учнів. А результати у різних районах іноді відрізняються у 2 і більше разів.

Начальник управління освіти та науки Житомирської облдержадміністрації Олександр Пастовенський підтвердив цю статистику. Відзначивши, що за результатами тестів з української мови в минулому році ми були третіми, а цього року – на 12… За його словами, в тих самих вчителів і серед того ж масиву учнів не можуть різко знизитися результати. Також може бути недосконалою методика проведення іспитів.

Для покращення результатів, за словами Олександра Пастовенського, необхідно поглибити мережу спеціалізованих і профільних шкіл, шкіл з поглибленим вивченням окремих предметів і закладів нового типу. Саме вони склали десятку найкращих закладів з предметних олімпіад і ЗНО.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!