Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вищі навчальні заклади Житомира опублікували правила прийому документів
 
20-12-2011, 21:42  Наука

Вищі навчальні заклади Житомира опублікували правила прийому документів

 
ВУЗи Житомира вже повинні оголосити правила прийому, за якими буде проходити вступна компанія.

'Вищі



«Інформація повинна бути розміщена на офіційних сайтах або на інформаційних стендах», - повідомив начальник обласного управління освіти Олександр Пастовенський.



ЖДУ імені Франка, державний політехнічний університет, ЖНАУ і військовий інститут імені Корольова вже розмістили свої правила прийому на офіційних сайтах.



У правилах прийому розповідається про основні положення вступної компанії, в тому числі - перелік конкурсних предметів і кількість балів ЗНО, необхідна для вступу до вузу.



Всі ці правила були узгоджені Міністерством освіти наприкінці листопада, повідомляє 1.zt.ua.



Приймальні комісії навчальних закладів почнуть прийом документів від вступників 2 липня. До цього випускники повинні скласти ЗНО, яке проходитиме з 15 травня до 7 червня. Реєстрацію на участь в ЗНО проведуть регіональні центри оцінювання якості освіти в період з 1 січня по 20 лютого.



У 2012 році з школи випустили більше 10 тисяч школярів Житомирської області. У цьому році закінчили середню освіту майже 7,5 тисяч учнів.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!