Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Створено найбільший гнучкий дисплей.
 
19-01-2010, 00:07  Наука / Технології

Створено найбільший гнучкий дисплей.

 
'Створено

Створено найбільший гнучкий дисплей.


Розробивши гнучкий дисплей розміром з газету, компанія LG Display назвала його найбільшим з будь-коли створених. У серію він поки що не надійшов, але в першій половині цього року планується почати масове виробництво гнучких дисплеїв меншого формату.

LG Display повідомила про розробку гнучкого дисплея довжиною 40 см і шириною 25 см, що відповідає діагоналі в 19 дюймів і порівнянно з розміром таблоїду. При цьому товщина виробу становить всього 0,3 мм, а вага - 130 г. Завдяки розміщенню тонкоплівкових транзисторів на підкладці з фольги замість більш традиційного скла, дисплей вийшов гнучким, повідомляє The Korea Times.
'Створено

За словами офіційних представників компанії, дана розробка відкриває абсолютно нові перспективи для виробників електронних книг. Експерти вважають, що в майбутньому такі дисплеї замінять звичайні паперові газети - їх не потрібно буде друкувати, і вся актуальна інформація буде приходити і відображатися на таких пристроях в міру її виникнення.

Розробкою гнучких дисплеїв займаються й інші компанії, включаючи Sony. У 2007 р. вона продемонструвала гнучкий 11-дюймовий дисплей на базі світловідображаючих діодів, здатний відображати 16,7 млн колірних відтінків.

Час масового виробництва нового дисплея, що в LG Display називають найбільшим з коли-небудь створених, поки не настав. Однак у першій половині 2010 р. компанія все ж планує приступити до серійного випуску гнучкого дисплея з діагоналлю 11,5 дюйма. Прототип пристрою під назвою Skiff Reader, в якому стоїть такий дисплей, був представлений на виставці споживчої електроніки в Лас-Вегасі.

Нагадаємо, що наприкінці минулого місяця LG Display уклала контракт про співпрацю з корейською компанією Hydis Technologies, що займається випуском дисплеїв типу e-paper. Завдяки даній угоді в компанії планують збільшити свою частку на ринку таких дисплеїв до 20% до кінця поточного року.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!