Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » ПРОФЕСІЙНА РОЗРОБКА САЙТІВ
 
17-04-2019, 12:58  Освіта

ПРОФЕСІЙНА РОЗРОБКА САЙТІВ

 

Створення сайтів - це ціла наука, і з розвитком інтернет-технологій вона стає все складніше і специфічні. Сьогодні замовити розробку сайту можна в сотнях веб-студій, а скільки їх по всій країні навіть підрахувати важко. Але, незважаючи на все різноманіття варіантів, по-справжньому професійна розробка сайтів у Львові залишається прерогативою небагатьох.


ПРОФЕСІЙНА РОЗРОБКА САЙТІВ

Наша філософія проста: сайт повинен бути не просто красивою вивіскою, він повинен працювати на вас. У професійній розробці сайтів є маса секретів і способів як перетворити «вивіску» в ефективний інструмент із заробляння грошей, і всі вони знаходять успішне застосування в нашій роботі. Ми не просто створюємо сайти, ми розробляємо ефективні бізнес-рішення. Щоб не бути голослівними наведемо лише один приклад, як може працювати діловий підхід до розробки і просування сайту:


Перший варіант: створюється ресурс, здійснюється його просування в пошукових системах, по посиланню з пошукової видачі сюди щодня заходить 1000 чоловік, але тільки 10% з них здійснює покупку.


Другий варіант: все те ж саме, проте купує вже не 10% відвідувачів, а в шість разів більше (реальний випадок з нашої практики).


У чому ж різниця? Чому один і той же інтернет-ресурс і одне і те ж місце в пошуковій видачі дають такі різні результати? Відповідь проста: вся справа в юзабіліті.


Ми дивимося на нього очима не розробників, а відвідувача, який прийшов сюди в пошуку потрібного йому товару і послуги. Де він очікує знайти панель пошуку? Скільки секунд займає зорієнтуватися і потрапити в каталог? Наскільки докладні описи продуктів? Скільки кроків потрібно зробити, щоб з головної сторінки дістатися до останньої сторінки оформлення замовлення? Якими способами можна оплатити покупку? Таких питань вагон і маленький візок, і всі вони пов'язані з тим, щоб підштовхнути відвідувача до покупки, а не заважати йому її зробити.


Якщо ви маєте досвід покупок в українському сегменті інтернету, то повинні знати, що у більшості вітчизняних магазинів юзабіліті просто жахливе, вони живі тільки тому що у конкурентів ситуація не сильно відрізняється. І коли на тлі всіх цих незручних магазинів, неінформативних корпоративних сайтів, непродуманих каталогів і всього іншого з'являється по-справжньому якісний інтернет-ресурс, то він неминуче відтягує на себе максимум відвідувачів і покупців. Тому у вашого бізнесу є відмінний шанс стати успішним в Інтернеті, все що потрібно це просто звернутися в правильну веб-студію.


Чому ми?


Замовивши розробку сайту у нас, ви можете бути абсолютно впевнені у високій якості кінцевого продукту. За нас говорить:


Наш досвід, ми давно працюємо в цій сфері і прекрасно орієнтуємося в ній.


Комплексність послуг, що надаються - ми готові взяти на себе всі турботи по сайту, від його створення до технічної підтримки та проведення рекламних кампаній.


Доступні ціни - нам немає потреби їх накручувати, тому що у нас багато постійних клієнтів і завжди є замовлення, ми впевнені в завтрашньому дні.


Відмінні фахівці - ми вкрай серйозно підходимо до набору персоналу, у нас працюють тільки найкращі, починаючи з дизайнерів і закінчуючи менеджерами з продажу.


Солідна репутація, яку ми прагнемо підтримувати всіма силами.


Товсте портфоліо - в ньому ви знайдете величезну кількість успішних і професійних проектів.


Креативність - ми вміємо знаходити нетривіальні рішення там, де не працюють всі інші.


Оперативність і пунктуальність.


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!