Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » » SEO-просування інтернет-магазинів та сайтів послуг від компанії «Site Ok» — декілька нюансів пошукової оптимізації
 
14-01-2022, 16:08  Бізнес / Власна справа

SEO-просування інтернет-магазинів та сайтів послуг від компанії «Site Ok» — декілька нюансів пошукової оптимізації

 

Розкрутка веб-ресурсів може бути різних видів. Є SMM-послуги, спрямовані на популяризацію сервісів у соціальних мережах, зокрема в Instagram та Facebook. Контекстна реклама призначена для залучення користувачів на сайт через сторінки Google, а банерна — через сторінки сторонніх сайтів. Але одним з найвідоміших і найдієвіших є SEO-просування.


Search Engine Optimization або оптимізація в пошуковій системі — це технологія, спрямована на розкрутку інтернет-магазинів та інших ресурсів у Google. Цей напрямок дає значні переваги: приріст клієнтів, збільшення трафіку на сайті, збільшення кількості продажів та зростання популярності сервісу. Виділяють зовнішню оптимізацію (у системі пошуку) та внутрішню (корекція роботи сайту).


SEO-просування інтернет-магазинів та сайтів послуг від компанії «Site Ok» — декілька нюансів пошукової оптимізації


  • Агентство інтернет-маркетингу site-ok.ua готове запропонувати ефективне SEO-просування за доступною ціною. Команда досвідчених IT-фахівців та маркетологів розроблять індивідуальний план розкрутки сервісу, який дасть перші плоди вже через шість місяців співпраці. Ми знаємо, як оптимізувати абсолютно будь-який сайт та зробити його популярним у своїй ніші.



Деякі особливості та характеристики SEO-просування


Компанія «Site Ok» надає комплексну розкрутку в інтернеті. Це означає, що крім пошукової оптимізації клієнт може вибрати інші варіанти популяризації сервісу. Якщо говорити саме про SEO, то воно відрізняється такими особливостями:




  1. Без внутрішньої оптимізації неможлива зовнішня. Перш ніж почати просувати ресурс у мережі, фахівці детально вивчають характер його роботи, виявляють та усувають неполадки. Дуже важливо упорядкувати функціонал сайту, щоб користувачам було комфортно ним користуватися.




  2. Чим більше ключових слів пов’язано із сервісом, тим легше його просувати. Ключі — це слова, які вводять у рядок пошуку користувачі, націлені на придбання певної продукції. Ми займаємося створенням семантичного ядра, а також грамотно використовуємо ключі для розкрутки.




  3. Оптимізація не змінить дизайн сервісу. Вона спрямована виключно на функціональні особливості: прискорення роботи, створення категорій та підкатегорій, написання мета-тегів, виправлення помилок та багато іншого.




SEO просування від «Site Ok»


Дізнатися більше про специфіку оптимізації та SEO-просування можна за посиланням: ukr.site-ok.ua/poslugy/seo. Також, якщо вас зацікавила ця пропозиція, звертайтесь до наших консультантів за номером телефону або заповніть спеціальну форму на веб-сторінці компанії.


Співробітники агентства чекатимуть можливості надати вам комплекс якісних робіт зі сфери інтернет-маркетингу.


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!