Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирщина в складі 6 областей які накриє паводок?
 
1-03-2010, 10:35  Погода

Житомирщина в складі 6 областей які накриє паводок?

 
МНС: під воду підуть шість областей.

Житомирщина в складі 6 областей які накриє паводок?

Сьогодні і завтра відразу в шести областях України - на заході (Тернопільська, Хмельницька, Рівненська, Волинська області) і в центрі країни (Вінницька та Житомирська області) очікується підйом води в басейнах Західного Бугу, Сяну, Дністра, Прип'яті та Случі до 1 метра.

«Прогнозуємо льодохід, підтоплення населених пунктів і сільгоспугідь. У Ратнівському та Любешівському районах Волині можливе підтоплення прирічкових населених пунктів », - повідомив « Сегодня » начальник прес-служби МНС Ігор Кроль.

«Для північних районів Волині звичайне явище, коли піднімається рівень води. Зараз відкачувати воду і евакуювати людей ще немає необхідності. Під загрозою підтоплення може виявитися з десяток будинків », - повідомили волинські рятувальники. А от мешканці цих районів вважають інакше.

«Наш Любешівський район знаходиться в самій нижній точці Волинської області. Під загрозою підтоплення близько 300 будинків! Таке відбувається і восени, і навесні. Кілька будинків зараз вже підтоплені - люди живуть у стайнях. Наприклад, у нас є такий район Жабокрякі - він стоїть підтопленими практично весь рік! Люди живуть тут як можуть - вичерпують воду самі. Уже кілька років влада не затверджує проект нової дамби. Йде заболочування місцевості, західна частина нашого райцентру постійно підтоплюється », - розповів голова Любешівського селищної ради Петро Хомич.

Тим часом велика вода вже підтопила будинки в Луганській, Дніпропетровській областях і на півдні країни.

За матеріалами «Сегодня».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!