Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Жителям Житомирської області пообіцяли не влаштовувати потоп.
 
24-03-2010, 17:07  Новости Житомира

Жителям Житомирської області пообіцяли не влаштовувати потоп.

 

Жителям Житомирської області пообіцяли не влаштовувати потоп.

'Жителям


Загрози підтоплення під час весняної повені в Житомирській області немає.

Про це на засіданні комісії з питань льодоходу повідомив заступник голови Житомирської облдержадміністрації Володимир Дебой.

За його даними, «вода в річках ще не досягла критичних меж». «Вода вже пішла, але вона не такого обвального масштабу», - сказав В. Дебой і додав, що у жителів області немає підстав для хвилювання.

«В області відслідковуються й контролюються об'єкти, які можуть викликати надзвичайні ситуації», - відзначив заступник голови Житомирської ОДА.

В. Дебой запевнив, що "проблем із забезпеченням населення енергетичними ресурсами не буде, оскільки проводяться всі попереджувальні роботи".

Він розповів, що до критичного рівня води в Житомирі ще 3 м 80 см, а з початку паводка вода піднялася на 80 см. "Влада координує всю цю роботу, в даний час нами моніториться рівень підняття води у всіх річках області і у разі потреби приймаються оперативні заходи », - додав він.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!