Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Віктор Балога визначив пріоритети для наступного президента
 
5-10-2009, 20:08  Політика

Віктор Балога визначив пріоритети для наступного президента

 
'Віктор

Головним завданням для новообраного президента України буде усунення найгостріших ризиків для національної безпеки та визначення економічних пріоритетів, які допоможуть вивести господарство країни з кризового стану, заявив лідер Єдиного Центру Віктор Балога в статті для газети «Дзеркало тижня».

«Адекватна й швидка реакція на ризики та загрози національній безпеці повинна стати пріоритетом новообраного очільника держави, оскільки зволікання з їх нейтралізацією призведе до того, що негативні для України процеси на світовій арені набудуть незворотності. І тоді позбутися другорядності, вторинності нам буде вкрай складно», — переконаний політик.

На думку Віктора Балоги, після виборів необхідно буде визначити декілька інноваційних економічних пріоритетів, що дозволить Україні подолати наслідки кризи.

«Нашій державній управлінській верхівці, котра сформується після виборів, треба буде негайно ухвалити принципові рішення щодо економічних пріоритетів, які виведуть країну з кризового піке. Ними можуть бути, зокрема, модернізація нашої транспортної інфраструктури (трубопроводів, портів, автомагістралей) з метою нарощування транзитних переваг, аерокосмічна галузь, високі технології», — зазначив політик.

До того ж Балога певен, що традиційні для України індустріальні та агропромислові галузі господарства не будуть сприяти швидкому економічному розвитку держави.

«Надії на економічне зростання через нову індустріалізацію та продуктивне село — утопія», — переконаний політик.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!