Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Скільки на Житомирщині на виборах планує "взяти" Тігіпко?
 
18-06-2010, 13:32  Політика

Скільки на Житомирщині на виборах планує "взяти" Тігіпко?

 
Скільки на Житомирщині на виборах планує "взяти" Тігіпко?


Віце-прем'єр Сергій Тігіпко запевнив, що на місцевих виборах буде брати участь зі своєю партією «Сильна Україна», причому окремо від Партії регіонів. Політик розраховує на результат, не нижче ніж його особистого на президентських виборах.

0


«Однозначно окремо. Ми розвиваємо свою партію «Сильна Україна», у нас все більше і більше членів, все більше активістів, які готуються до місцевих виборів. У нас є стратегія на ці вибори, тому ми будемо йти окремо, - заявив в інтерв'ю «Комерсант-Україна» пан Тігіпко. - Думаю, ми мінімум 100 чоловік виведемо на вибори мерів по всій Україні. Пріоритети ставити не будемо. У перспективі ми, цілком можливо, будемо блокуватися з різними політичними силами. Найголовнішою для нас буде їхня програма дій на місцевому рівні ».

«Важко буде досягти такої домовленості (про домовленість з« регіоналами »« про ненапад »на місцевих виборах, - ред.). Тим більше у нинішній ситуації і особливо з Партією регіонів, яка досить впевнено себе почуває. Нам потрібно розраховувати на жорстку політичну конкуренцію, і ми її не боїмося », - додав пан Тігіпко.

«Ми уважно стежимо за нашими рейтингами, причому найчастіше розглядаємо або незалежні, або рейтинги компаній, що працюють на конкурентів. Ми бачимо, що у нас зараз друге місце в країні - 22%. Що отримаємо - не знаю ... Одне можу сказати: менше, ніж отримав я на президентських виборах, не буде », - підсумував він.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!