Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Тігіпко задумав експеримент з соціальними пільгами
 
26-01-2011, 23:58  Суспільство

Тігіпко задумав експеримент з соціальними пільгами

 
Соціальні пільги доцільно частково монетизувати. Про це заявив віце-прем'єр Сергій Тігіпко у коментарі інформагентству «Українські новини».

Тігіпко задумав експеримент з соціальними пільгами



«Якщо ми говоримо про монетизацію пільг, то потрібно розбиратися, про які конкретно йде мова. Певні пільги ми можемо передати і монетизувати для того, щоб людина могла отримати конкретні гроші, а деякі, я думаю, нам ще досить довгий час необхідно буде стримувати », - сказав С. Тігіпко.

При цьому він зазначив, що в питанні монетизації пільг уряд буде діяти в залежності від ефективності окремих експериментів у цій сфері.

«Тут, я думаю, ми будемо рухатися в першу чергу через певні експерименти, які будемо проводити в областях», - сказав віце-прем'єр. За його словами, якщо експерименти будуть проходити ефективно, вони поширяться на всю Україну.

Відзначимо, що 19 січня Кабінет міністрів вирішив продовжити проведення експериментів з надання громадянам пільг у грошовій формі з оплати електроенергії у Волинській області на 2011 рік. При цьому, 14 липня 2010 року, Кабмін прийняв рішення про підвищення субсидій населенню на оплату житлово-комунальних послуг.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!