Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Нардеп Пашинський: «Я не допущу, щоб хоч один студент був репресований цією владою»
 
13-10-2010, 21:37  Політика

Нардеп Пашинський: «Я не допущу, щоб хоч один студент був репресований цією владою»

 
Депутат Верховної Ради (фракція БЮТ), керівник Житомирської обласної організації ВО «Батьківщина» Сергій Пашинський заявляє, що йому відомо про факти політичних репресій проти студентів, які брали участь в акціях протесту проти постанови Кабміну про введення платних послуг у вищих навчальних закладах.

Нардеп Пашинський: «Я не допущу, щоб хоч один студент був репресований цією владою»



- У Житомирі за останні два дні пройшли масові студентські мітинги проти ганебних спроб перетворити студентів в об'єкт заробітку вищих навчальних закладів. Я офіційно заявляю, що мені відомий факт, що вже після обіду 12 жовтня по чиєїсь ініціативи декани, ректори ВНЗ міста Житомира зробили спроби політичних репресій проти студентів. Я звертаюся до цих шановних кандидатів наук і доцентів: якщо у виборчий штаб «Батьківщини», або до мене особисто звернеться хоч один студент зі скаргою на подібні дії: виключення, позбавлення стипендії або гуртожитку з політичних мотивів, і це підтвердиться нашою перевіркою, я клянуся , що цей ректор або декан запам'ятає цей день, як найстрашніший день у своїй трудовій біографії. Я не допущу, щоб хоч один студент був репресований цією владою, - заявив Пашинський.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!