Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Опозиція продовжує «відкривати карти»: в черговому списку кандидатів в нардепи - один житомирянин
 
21-07-2012, 12:40  Політика

Опозиція продовжує «відкривати карти»: в черговому списку кандидатів в нардепи - один житомирянин

 
Об'єднана опозиція «Батьківщина» оприлюднила список ще 46 претендентів на висунення кандидатами у народні депутати, в якому є один представник Житомирської області.

'Опозиція



Список опублікований на офіційному сайті партії ВО «Батьківщина».

«Ці 46 осіб - кандидати по мажоритарних округах. У цьому списку один представник Житомирської області - Віталій Француз. У зв'язку з тим, що шість політичних сил об'єдналися для участі у виборах, зараз йде робота з відбору та узгодження кандидатів. Об'єднана опозиція продовжуватиме публікувати списки кандидатів до Верховної Ради. До речі, кожна політична сила в Об'єднаній опозиції має право «ветувати» того чи іншого кандидата », - повідомив керівник штабу Об'єднаної опозиції по Житомирській області Геннадій Зубко.

Нагадаємо, що опозиція раніше публікувала список 52 претендентів на висунення в кандидати Верховної Ради, в якому були для представника Житомирської області: Геннадій Зубко та Сергій Пашинський.

Зубко повідомив, що всі кандидати - по мажоритарних округах і партійним списком - будуть остаточно узгоджені до 28 липня і затверджені на всеукраїнському з'їзді Об'єднана опозиція «Батьківщина» 30 липня.

Як відомо, Геннадій Зубко буде балотуватися по мажоритарному округу № 62 (Житомир), Віталій Француз - по округу № 65 (Новоград-Волинський).
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!