Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські демократи об'єдналися проти адмінресурсу без участі партії влади
 
25-10-2010, 21:02  Політика

Житомирські демократи об'єдналися проти адмінресурсу без участі партії влади

 
Лідери п'яти партійних організацій Житомирської області - «Фронту змін», «Нашої України», «Свободи», «Батьківщини», «Української платформи» підписали декларацію, яка стала початком співпраці політичних сил демократичного спрямування.

Житомирські демократи об'єдналися проти адмінресурсу без участі партії влади



Текст договору виробляли колегіально, зокрема в ньому передбачена координація представників дільничних комісій та спостерігачів, щоб порушення були оприлюднені і спільними зусиллями були доведені до правоохоронних органів, а якщо буде потрібно, то й до суду, оскільки юридичні служби п'яти політичних сил об'єднали свої зусилля.

- Я переконаний, що це об'єднання не формальне, що стосується відкритості для підписання іншими політичними силами, то і президент Янукович, та губернатор Житомирської області Рижук неодноразово розповідали, як вони гарантуватимуть чесні і відкриті вибори, але я не розумію, як можна підписувати з ними договори, коли цинічно порушується закон про вибори, сказав журналістам керівник Житомирської облорганізації «Батьківщина» Сергій Пашинський.

Пашинський розповів, про порушення, які сталися з початку виборчої кампанії в області: у списку кандидатів від Партії регіонів, опублікованій в обласній газеті, вказані військовослужбовці, податківці і працівники правоохоронних структур як члени Партії регіонів. А всі керівники та заступники районів, які балотуються по мажоритарних округах, агітували за себе в робочий час.

Пашинський також розповів, що в Харкові були виявлені понад 12 тисяч зайвих бюлетенів, і з цього приводу прокуратура відмовилися порушувати кримінальну справу.

У зв'язку з цим політик вважає, що найближчим часом необхідно перевірити друкарні в Житомирській області, може, в них теж пару десятків тисяч зайвих бюлетенів виявиться.

Присутній на підписанні кандидат у депутати Житомирської облради Юрій Павленко заявив: «Харківська ситуація може повторитися в кожній області, в тому числі, в Житомирській». Він запропонував взяти під контроль відповідність кількості бюлетенів кількості виборців в області.

Кандидат у мери Геннадій Зубко сказав, що в першу чергу політики повинні захистити результати виборів. Життя першого листопада не закінчується і далі питання життя Житомира та області необхідно вирішувати спільно.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!