Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Куратором Житомирської області знову призначений аграрний міністр Присяжнюк
 
24-01-2011, 13:03  Політика

Куратором Житомирської області знову призначений аграрний міністр Присяжнюк

 
Своєрідними кураторами, відповідальними за «взаємодію Кабінету Міністрів України з Верховною Радою України, місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування" останні роки незмінно були аграрні міністри. З 2002 року - Сергій Рижук в особі міністерства аграрної політики, потім цей обов'язок перейшов до Миколи Присяжнюка .

Куратором Житомирської області знову призначений аграрний міністр Присяжнюк



Розпорядженням Кабміну від 19 січня, Мінагрополітики знову стало куратором Житомирської області. Публічно таке кураторство Присяжнюка нічим не проявляється. Та й у Житомирській області з «робочими поїздками» міністр давно не з'являвся. Проте вважається, у Житомирській облраді за партійними списками пройшло чимало людей Присяжнюка, який довгий час керував Житомирською обласною парторганізацією Партії регіонів і змушений був "віддати" партійну керівну посаду нинішньому губернатору Сергію Рижуку вже після призначення останнього на посаду влітку 2010 року.

Взаємини двох політиків декларувалися в різний час від повного взаєморозуміння до закидів у нераціональному використанні партійної каси.

Зауважимо, що депутатом Житомирської обласної ради за списками Партії регіонів цієї каденції став син міністра - Роман.

У відомстві Миколи Присяжнюка керівником департаменту освіти і науки займається у минулому губернатор області та голова Житомирської облради Ірина Синявська.


За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!