Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чи перекриє Росія газ за три дні до президентських виборів?
 
30-10-2009, 18:20  Політика

Чи перекриє Росія газ за три дні до президентських виборів?

 
'Чи

27 жовтня в Незалежному громадському центрі «Вибір житомирян – 2010» відбулось цікаве спілкування представників ЗМІ Житомира з директором Інституту Демальянсу ім.. Р. Шумана В. Андрусівим, деканом соціально – психологічного факультету ЖДУ ім.. І. Франка, О. Музикою, політологом В. Радчуком.
Тема дискусії – «Безпека України в контексті майбутньої президентської кампанії».Зачином для розмови стали публікації в ЗМІ матеріалів про можливі напрямки розвитку подій. Авторитетні українські експерти, зокрема академік НАНУ, директор Інституту проблем національної безпеки при РНБО В. Горбулін висловлюють занепокоєння з приводу перспектив безпеки України як в зовнішньому, так і внутрішньому планах. На майбутніх президентських виборах це питання може постати достатньо гостро.Ці матеріали перефотографовані і читач, з першоджерела, зможе ознайомитись з цими текстами на сторінці сайту (Див. знімки).Під час спілкування піднімались питання, чи стане державна безпекова політика України одним з ризиків нинішньої президентської кампанії? Чому розігрується карта «зміни політичних еліт» в президентській кампанії: підстави і прогнози (молоді ще не значить нові?!).

Знайомлячись з цими матеріалами, виникало питання, для чого такій відомій і поважній людині, як академік В. Горбулін в цей важкий для країни, кризовий, не тільки в економічному, але і політичному сенсі час робити такі заяви?Це робиться для збурення ситуації в суспільстві, політико – економічний і соціальний «градус» якого просто зашкалює. Чи цим керує амбітне бажання, «стряхнуть нафталин» і ще раз заявити про себе, і повернутись на шпальти газет, бути цитованим всіма видами ЗМІ?

Після цієї публікації зявились і інші. «Див. знімки).
Під час дискусії обговорювався можливий стратегічний хід Росії – припининення постачання газу в Україну за декілька днів до виборів. І той, наш, український кандидат, якого «соизволят принять в белокаменной», хто домовиться і відкриє газовий вентиль, і… стане нашим президентом? Чи буде розіграна саме така карта?

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!