Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У саду Житомирського університету розцвіли тисячі тюльпанів посаджені студентами.
 
27-04-2011, 08:59  Суспільство

У саду Житомирського університету розцвіли тисячі тюльпанів посаджені студентами.

 
У дворі Житомирського держуніверситету ім. І. Франка розцвіли 2500 тюльпанів. Півроку тому їх висадили студенти та викладачі Соціально-психологічного факультету

У саду Житомирського університету розцвіли тисячі тюльпанів посаджені студентами.



Нагадаємо, 26 жовтня 2010 року студенти Соціально-психологічного факультету провели унікальну акцію «Серце до серця». Хлопці скопали клумбу, дівчата поклали в осінню землю цибулинки квітів, а посеред ділянки втомлений, але задоволений декан Олександр Музика легким рухом лопати намалював серце.

І ось до Великодніх свят у дворі ЖДУ ім. І. Франка розцвіли 2500 тюльпанів. Викладачі та студенти Соціально-психологічного факультету запрошують всіх помилуватися цвітінням тюльпанів!

"Нарешті розквітли наші тюльпани! Яка краса!" - Такі коментарі залишають студенти до розміщених в у соціальних мережах фотографій.

Студенти та викладачі Соціально-психологічного факультету, немов писанку, розписали тюльпанами куточок рідного міста на радість житомирянам.

Хотите знать свежие прайсы и Цены в интернет-магазинах, их можете посмотреть на сайте tukmas.com.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!