Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Екс-чиновник Житомирської мерії: «управління містом здійснюється невміло та неефективно»
 
18-08-2011, 23:55  Політика

Екс-чиновник Житомирської мерії: «управління містом здійснюється невміло та неефективно»

 
За словами депутата міськради, Володимира Михальця, "управління містом здійснюється невміло та неефективно. Жодна з ініційованих мером і прийнята промерською більшістю програма, не виконується і не фінансується належним чином ». Маються на увазі прийняті на початку року «Стратегія модернізації та розвитку водопровідно-каналізаційного господарства м. Житомира « Питна вода » на 2011-2015 роки», «Стратегія розвитку системи транспорту Житомира на 2011-2015 роки», «Стратегія благоустрою міста« Житомир - місто найкращого благоустрою » на 2011-2015 роки».

0




Про це депутат Житомирської міськради Володимир Михалець заявив журналістам на прес-конференції.

«Сьогодні у виконавчому комітеті десятки вакансій. Лише про сім повідомляє офіційний сайт. Не укомплектований фахівцями виконком не може працювати ефективно.

У «підвішеному стані» з мільйонними боргами знаходяться комунальні підприємства: водоканал і теплокомуненерго. А вони повинні бути готові до зими », - підкреслив Михалець.

На переконання Володимира Михальця, «депутати міськради та працівники виконкому повинні працювати на суспільство, а не на мера, як він в цьому впевнений».

«Сьогодні чиновники міськвиконкому обслуговують потреби мера, тому депутати - остання і єдина опора суспільства у владі. Я йду з посади, тому що переконаний: у статусі депутата, без зобов'язань чиновника, зможу частіше публічно заявляти свою позицію, краще захищати права своїх виборців і ефективніше впливати на рішення проблем суспільства », - підсумував сказане Володимир Михалець.

Як відомо, депутат Житомирської міської ради (Фронт змін), директор Департаменту власності та ринкового регулювання Володимир Михалець повідомив журналістам, що після бесіди з мером Житомира Володимиром Дебоєм змушений був написати заяву на звільнення з роботи з формулюванням «за згодою сторін».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!