Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирі покривають нардепа, який побив журналіста?
 
12-11-2009, 16:30  Політика / Кримінал

Житомирі покривають нардепа, який побив журналіста?

 
Житомирі покривають нардепа, який побив журналіста?

Міліція в Житомирі робить все, щоб «зам'яти» справу про побиття народним депутатом-бютівцем Олегом Черпіцьким журналіста, редактора газети «Скандальный Житомир» Олексія Василевича.

Журналісти, які проводять своє розслідування цього інциденту стверджують, що міліція неякісно проводить перевірку за фактом побиття. Міліція не опитує свідків, здійснює тиск на прямого свідка інциденту, який до речі теж журналіст, відмовляється приймати заяви випадкових свідків, які розповіли про побачене і засвідчили у нотаріуса.

Міліція проігнорувала і відеозапис камери спостереження супермаркету, яка зафіксувала напідпитку нардепа у вказаному місці та час. Журналістам вдалося отримати копію відео з камери спостереження.

- Від Черпіцького тягнуло алкоголем. Він підійшов до мене впритул і вдарив. Сказав, що це мені за матеріали, які я писав про нього і БЮТ. Погрожував вбити. Ще в той день, коли стався інцидент, міліція спочатку навіть відмовлялася приймати у мене заяву. Під час перевірки слідчий міліції жодного разу не взяв у мене додаткових пояснень, ні медичних документів, висновків, - додає Василевич, - розповідає Олексій Василевич.
Нагадаємо, 28 жовтня, близько шостої години вечора на вулиці Київській, депутат Олег Черпіцький побив редактора газети «Скандальний Житомир», голови обласної громадської організації «Бджола» Олексія Василевича. Побачивши журналіста на стоянці біля супермаркету Вопак, нардеп в стані алкогольного сп’яніння підійшов і став погрожувати Василевичу. Після цього завдав йому кілька ударів в обличчя.
Лікарі травмпункту в територіальному медичному об'єднанні № 2 зафіксували струс головного мозку, забої та гематоми. Зараз справою про побиття журналіста займається Богунський райвідділ міліції м. Житомира. Оперативники карного розшуку опитують свідків інциденту. Крім того вони звертаються до всіх, хто також бачив те, що сталося, зателефонувати в міліцію або ж звернутися до редакції «Скандального Житомира» за телефоном 067-911-32-06 або 093-538-40-34.

Журналіст упевнений, що агресія з боку народного депутата викликана його професійною діяльністю. Він неодноразово публікував матеріали, в яких критикував Черпіцького, а також БЮТ.

Олег Черпіцький відмовляється коментувати цей інцидент.
Нагадаємо також, що на початку серпня цього року невідомі напали і побили єпископа Церкви Заповіту Ісуса Христа Василя Дехтяренко. Священик пов'язував цей інцидент зі своїм конфліктом з Олегом Черпіцьким. Дехтяренко став ініціатором збору підписів проти призначення нардепа керівником міського виборчого штабу БЮТ і виступив за позбавлення його депутатського мандата після того як дізнався про це.

У 90-і роки Черпіцький «відзначився» бандитськими справами. За даними «Оглядача», Олег Черпіцький разом з молодшим братом Олександром з 1993 року перебували на обліку в УБОЗі і керували угрупованням «Чепчик», чия діяльність поширювалася і на рідну Житомирщину, і на західні області, і на Київ. У послужному списку особисто Олега Черпіцького - рекет на трасі Київ-Чоп, розбійні напади, поножовщина, контрабанда, утримання борделю, шахрайство, господарські махінації з банкрутствами підприємств.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!