Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомирській облраді Борис Буряченко і «Наша Україна» вийшли з коаліції.
 
13-11-2009, 20:29  Політика

В Житомирській облраді Борис Буряченко і «Наша Україна» вийшли з коаліції.

 
В Житомирській облраді Борис Буряченко і «Наша Україна» вийшли з коаліції.

В Житомирській облраді Борис Буряченко і «Наша Україна» вийшли з коаліції.

Фракція «Наша Україна» вийшла з коаліції з БЮТ і Соцпартією в Житомирській обласній раді. Заяву про вихід на початку другого пленарного дня роботи сесії зачитав депутат від «Нашої України» Борис Буряченко.

Нагадаємо, 1 лютого 2008 року фракція "Наша Україна", БЮТ і Соцпартія оголосили про створення нової коаліційної більшості в облраді, куди увійшли 23 депутати від "Нашої України", 28 від БЮТ, 9 від Соцпартії. Всього в Житомирській обласній раді 95 депутатів.

Пан Буряченко сказав, що "єдність коаліції зруйновано, що стало прямим наслідком переваги особистих інтересів однієї політичної сили - БЮТ над колективними зобов'язаннями." Наша Україна "не хоче бути безсловесною ширмою для беззаконня і політичного популізму", - заявив депутат.

Фракція "Наша Україна" у своїй заяві також звинуватила фракцію БЮТ у спробі одноосібно розглядати важливі питання життя області і переводити їх у політичну площину.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!