Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Десяток комуністів в центрі Житомира напали на виставку «Патріотів України»
 
7-11-2011, 20:30  Політика

Десяток комуністів в центрі Житомира напали на виставку «Патріотів України»

 
Сьогодні 7 листопада, організація «Патріот України» провела в Житомирі інформаційну акцію-виставку «Злочини комуністичного режиму».

'Десяток



У центрі міста, на вулиці Михайлівській було розміщено плакати з фотографіями злочинів комунізму проти українців, коментарями основних трагічних дат української історії того часу.

Житомиряни, в більшості, реагували позитивно, цікавилися, розпитували, читали. Патріоти розповіли житомирянам, що окрім плюсів у комунальних і цінових політиках Радянського Союзу, були ще ГУЛАГи, голодомори, репресії, війни, катастрофи тощо. Все це коштувало мільйонів українських життів.

Однак, як стало відомо «Журналу Житомира», під час проведення акції з'явилися представники Комуністичної партії України на чолі з депутатом міськради Зінаїдою Стрякіною.

- Їх було чоловік десять і знаходилися вони в нетверезому стані, напевно святкували своє «свято». Вони відразу почали бійку і отримали відсіч. Потім ще наспіли міліціонери, яких було мало щоб заспокоїти знахабнілих мужиків, вони продовжували провокувати хлопців, хвалилися своїм депутатським статусом. Погрожували фізичною розправою та позовами до суду, і все це супроводжувалося нецензурною лайкою. - розповів «Журналу Житомира» організатор виставки Костянтин Суський.

Перехожі і нечисленні представники правоохоронних органів були просто шоковані поведінкою, так званих, народних обранців, які лаялися добірним матом і навіть плювалися.

Чоловіки, які були з депутатом Стрякіною, погрожували знайти патріотів у місті і місце їх проживання і зробити над хлопцями розправу. Після чого, з криками і погрозами покинули місце акції.

- Ми не реагували на провокації і не дали комуністам зірвати акцію, продовживши свій інформаційний захід. Наша організація виступає за повну заборону Комуністичної партії України. Їхні лідери підтвердили сьогодні свою неадекватність. - Розповів журналістам по телефону Суський.

У висновку акції був проведений невеликий мітинг-реквієм, запалені свічки та члени організації хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх загиблих від комуністичного терору.


Нагадаємо, сьогодні свою акцію, присвячену річниці Жовтневої соціалістичної революції, провели і комуністи. Вони зібрали близько 300 прихильників біля пам'ятника Леніну.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!