Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В центрі Житомира комуністи провели мітинг присвячений Дню Радянської Армії
 
24-02-2012, 06:01  Свято

В центрі Житомира комуністи провели мітинг присвячений Дню Радянської Армії

 
23 лютого 2012 року з ініціативи комуністів у Житомирі відбувся мітинг, присвячений Дню Радянської Армії і Військово-Морського Флоту.

В центрі Житомира комуністи провели мітинг присвячений Дню Радянської Армії



В цей день житомирські комуністи і радянські офіцери Житомира зібралися на площі Перемоги в центрі Житомира, де відбулося покладання квітів до пам'ятника Танк Т-34-85.

Також, комуністами була організована невелика виставка озброєння часів Великої Вітчизняної війни.

В цьому році червоні прапори на постаменті вже не встановлювали, а обмежилися величезною розтяжкою з фотографіями Йосипа Сталіна, маршала Георгія Жукова, генерала Миколи Ватутіна та написом "Визволителі Житомира".

Захід пройшов без пригод.

Нагадаємо, в минулому році, 23 лютого 2011 року, в Житомирі на площі Перемоги, комуністи встановили на пам'ятник "Танк Т-34" червоний радянський прапор із зображенням серпа і молота.

В той же день, депутат Житомирської міськради від ВО «Свобода» Сергій Оніщук особисто вліз на танк і зірвав радянський червоний прапор із зображенням тоталітарних символів.

Оніщук вважає, що сам факт встановлення радянського прапора в центрі Житомира був ганебним актом наруги над національною пам'яттю і гідністю українців, знищених злочинним режимом.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!